Cu cine se iubește Bianca Rus de la «Bravo, ai stil!» A pus ochii pe ea de acum opt ani

18-baza-bianca-rus.jpg

Bianca Rus a primit în dar de la “iubi” o limuzină

Dragoste ca în basme între solista Bianca Rus (32 de ani) și afaceristul clujean Ștefan Farrell, cu vârsta în jur de 40 de ani.

„Regele Modelingului” o place de cel puțin opt ani, însă artista nu i-a dat atenție decât după ce a divorțat cu scandal de afaceristul Antonio Luigi Gottschling (32 de ani). Bianca și-a găsit liniștea sufletească, dar și siguranța financiară în brațele lui Ștefan Farrell, patronul agenției de fotomodele „City Models” și director al Festivalui de modă „City Fashion Week”, din Cluj-Napoca.

 

Acum opt ani, Ștefan i-a luat apărarea Biancăi după ce jurnalista Adriana Bahmuțeanu (45 de ani) a acuzat-o pe solistă că e mincinoasă și că a înscenat scandalul de hărțuire sexuală cu bucătarul Gheorg. Acum, bărbatul e iubitul oficial al vedetei care spune că visează să ajungă împreună la altar. 

Loading...

Citește și

  • bianca rus slaba

    Vedetele feminine de la noi şi-au dat seama că dacă au kilograme mai puţine au şi şansa de ajunge în vizorul publicului şi sponsorilor mai repede. Cel mai recent caz este cel al cântăreţei Bianca Rus, care, după ce a slăbit 70 de kilograme din cele 120, a devenit model şi vedetă de televiziune în noul sezon al emisiunii “Bravo, ai stil! Celebrities”!, care va începe din 2020 la Kanal D.

  • Cântăreaţa de muzică de petrecere Bianca Rus (31 de ani) şi soţul ei, Antonio Luigi Gottschling, alias Giani, s-au iubit pătimaş un an, au făcut nunta în octombrie 2018,, însă au divorţat cu scandal, chiar înainte de sărbători. Se pare că solista a încetat să mai suspine după cel care care i-a fost soţ nici măcar două luni.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1