Cu cine se confruntă Maria Constantin şi Marcel Toader la Super Cireaşa de pe tort

maria_si_marcel1.jpg

maria constantin marcel toader super cireasa de pe tort
Maria Constantin a făcut show şi cu vocea
foto: captura Prima tv

Horia Vîrlan le dă sâmbătă de lucru altor concurenţi care vor să obţină titlul de cea mai bună gazdă. La emisiunea Super Cireaşa de pe tort are de la Prima TV, două cupluri se confruntă pentru a câştiga. Este vorba despre Ioana Petric şi Cristian Dumitrescu, solistul trupei Narcotic Sound, şi Marcel Toader cu soţia sa, Maria Constantin.

Echipele vor fi supuse unui test al maestrului Horia Vîrlan şi vor găti meniuri diferite, iar surprizele se vor ţine lanţ din partea fiecărei echipe în lupta de a câştigă Super Cireaşa de pe tort.  "Ne-am distrat foarte mult, mi-a plăcut la emisiune. Toate preparatele ne-au ieşit foarte bine, chiar şi lava cake, pe care am făcut-o pentru prima oară. Cel mai mult mi-a plăcut că am gătit împreună. Cristi a făcut o salată de icre senzaţională", a declarat cârcotaşa Ioana Petric.

maria constantin piata super cireasa de pe tort Zoom
Maria Constantin le-a cântat vânzătorilor din piaţă
foto: captură Prima Tv

Maria Constantin, soţia lui Marcel Toader, a făcut susţinut un adevărat spectacol folcloric în piaţă, unde a cântat pentru a-i bine dispune pe cei aflaţi acolo.

 

Din emisiune, nu vor lipsi, binenţeles, comentariile acide ale lui Horia Vîrlan care vor face deliciul telespectatorilor precum şi ponturi culinare pentru cei de acasă care îşi doresc să afle cum se gătesc de fapt multe reţete ale vedetelor. Sâmbătă de la ora 20.30 o nouă ediţie a emisiunii Super Cireaşa de pe tort îi aşteaptă pe telespectatori cu un show culinar pe cinste. 

 

loading...

Citește și

  • oana roman marius elisei super cireasa de pe tort muschi de vita

    Oana Roman şi Andrei Duban intră la duel, provocaţi de Horia Vârlan! Sâmbătă, de la ora 20.30, la Prima TV, emisiunea "Super Cireașa de pe tort" are două familii care se confruntă pentru a câștiga titlul de cea mai bună gazdă. Fiica fostului premier şi şoţul ei, Marius Elisei, vor găti mușchi de vită în timp ce familia comediantului va dori să impresioneze musafirii cu frigărui de creveți.

  • “Super Cireașa de pe tort” revine din 18 martie, de la 20.30, la Prima TV, cu o ediție pe săptămână, în care patru vedete, grupate în câte două echipe, vor fi pe rând amfitrioni, respectiv musafiri la cină.

  • Abia a revenit pe micile ecrane cu emisiunea „Super Cireaşa de pe tort” de la Prima TV, şi iată că Horia Vîrlan (53 de ani) face deja noi „victime”, comentând prestaţia în bucătărie a noilor săi concurenţi.

  • Noul an aduce în grilele televiziunilor mai multe emisiuni culinare, căci românii par dornici să înveţe cum să facă spectacol în bucătărie. În 2017, la Prima TV, Horia Vîrlan revine cu două producţii, nu cu una, căci pe lângă „Mama mea găteşte mai bine” va relua şi îndrăgita emisiune „Cireaşa de pe tort”!