Cu cine a înlocuit-o Radu Groza pe Roxana Nemeș

radu-groza.jpg

radu groza
Radu Groza a uitat-o pe Roxana Nemeș
foto: Arhiva Personală

Radu Groza a uitat de fosta iubită, Roxana Nemeș, și a luat „sub aripa sa” o altă artistă, care-i poartă numele. Roxana Cozma, o puștoaică în vârstă de 14 ani, din Eforie Nord, face furori cu vocea sa pe scenele din România. Tânăra a câștigat până la vârsta aceasta aproape toate concursurile muzicale la care a participat, iar artiști mari din România s-au arătat încântați de talentul Roxanei.

O dovadă în acest sens este și Keo, care, la recentul concert pe care l-a avut Câmpia Turzii a rămas plăcut impresionat de cântăreață, după ce ea a interpretat câteva cover-uri în deschiderea spectacolului în care el a fost vedeta serii.

roxana_cozma_radu_groza.jpg

roxana cosma radu groza
Roxana Cozma și noul ei impresar, Radu Groza
foto: Arhiva Personală

 

Mai mult, Roxana Cozma l-a vrăjit și pe celebrul Francesco Napoli, italianul ce a făcut furori ani la rând cu celebra piesă “Americano”. Prezent în România,pentru a susține un recital la Iași, “macaronarul” a auzit-o pe puștoaică interpretând prima ei melodie și i-a prezis un viitor excelent în lumea artistică.

Roxana, care pare a avea un drum asemănător în domeniul muzical cu al lui Nicole Cherry, a scos deja un clip la o piesă, “Chilli în ciocolata”, care este accesat pe youtube de fanii ei. Surprizator, cel care i-a compus melodia este același care a lansat-o și pe Chery, iar stilul se aseamănă cu al talentatei artiste ce uimea publicul românesc în urmă cu câțiva ani, cu “Memories”! Ținutele de scenă pentru Roxana sunt realizate de Andreea Dogaru.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1