Cu cine a înlocuit-o Ion Ţiriac pe Laurette? E şi ea cunoscută în showbiz

ion tiriac 4.png

ion tiriac mamaia
Vara trecută, Ion Țiriac și Laurette s-au întreținut timp de trei ore pe plajă
foto: Mihai Ionescu

Toată vara trecută Laurette s-a lăudat că ar fi noua protejată a lui Ion Ţiriac, dar misterul s-a risipit în urmă cu mai bine de două săptămâni când manechinul de ciocolată a anuncat bomba şi a anunţat că se mărită cu iubitul ei din puşcărie! În tot acest timp, magnatul nu a avut nicio reacţie, dar cea care l-a dat de gol pe Ţiriac că nici el nu ar duce lipsă de admiratoare este o blondă sexy, cunoscută în showbiz, care s-a fotografiat zâmbitoare alături de el.

Prieteni din tinereţe, Ion Ţiriac şi Ilie Năstase nu împărteşesc doar pasiunea pentru tenis, ci şi pentru femei frumoase. Asta nu ar fi o noutate absolută, ci ştirea abia acum vine! Cei doi ar putea deveni rude dacă e să speculăm ultima imagine în care magnatul apare pe contul de socializare al unei domnişoare blonde extrem de sexy. Blonda, cu trup tras prin inel şi cu chip angelic, este nimeni alta decât Cristina Szeifert, sora lui Brigitte Năstase, pe care bruneta a avut-o ca invitată la ziua ei de naştere din urmă cu o săptămână.

ion tiriac cristina szeifert sora brigitte nastaseZoom
Ion Ţiriac şi Cristina, sora mai mică a lui Brigitte Năstase
foto: arhiva personală

Atunci, blonda a întors multe priviri, şi nu a trecut neobservată nici când a dat ochii cu Ion Ţiriac. Cei doi s-au înţeles perfect la masă, căci şi-au ţinut companie, iar blonda a zâmbit frumos în faţa apartului de fotografiat, iar citatul care însoţeşte vine să ne convingă că totul a decurs perfect. "Înconjoară-te de oameni cu spirit de afaceri, ca succesul să fie contagios", a scris blonda în dreptul pozei lăsând să se înţeleagă că a discutat pe teme de afaceri cu Ion Ţiriac, care ar fi ajutat-o să înţeleagă mai multe lucrrui despre viaţă şi cum poate ajunge în top.

brigitte nastase sora cristina szeifertZoom
Brigitte Năstase şi sora ei Cristina, la aniversarea de 40 de ani a brunetei
foto: arhiva personală

Cristina Szeifert a mărturisit la aniversarea surorii ei că nu este căsătorită, dar că are un iubit în Italia, acolo unde locuieşte, dar nu ar fi exclus ca blonda să facă mai multe drumuri în România de acum înainte pentru a-şi dezvolta pasiunea pentru afaceri.    

loading...
Loading...

Citește și