Cu cine a înlocuit-o Bogdan Ionescu pe fosta iubită. Și-a petrecut vacanța de iarnă alături de o brunetă sexy!

bogdan-ionescu-iubita.jpg

Bogdan Ionescu a pozat alături de o nouă „cucerire”
Foto: Arhivă personală

Deși nu stă foarte bine la capitolul amoros, trecând prin mai multe despărțiri de-a lungul timpului, se pare că Bogdan Ionescu nu duce totuși lipsă de partenere. Fostul ginere al lui Traian Băsescu, alias Syda, nu a suspinat prea multă după fosta iubită, care l-a părăsit chiar în prag de sărbători, consolându-se în brațele unei brunete, alături de care și-a petrecut întreaga vacanță de iarnă. Iată cine este noua iubită a lui Bogdan Ionescu!

Bogdan Ionescu, supranumit și Syda, și-a petrecut sărbătorile de iarnă în Poiana Brașov, într-un cadrul familial, alături de părinți și cei doi copii rezultați din mariajul cu Elena Băsescu, dar și la brațul unei tinere brunete. Deși se vehiculează că fostul soț al EB-ei a fost părăsit de jurista alături de care clădise o relație amoroasă, acesta s-a reprofilat rapid și nu a dus lipsa unei partenere, de Sărbători.

Cine este noua iubită a lui Bogdan Ionescu

În pragul Anului Nou, ex-ginerele lui Traian Băsescu a întâmpinat câteva probleme, după ce o altercație pe care acesta a avut-o cu patronul FCSB, Gigi Becali, în stațiunea montană, a luat ulterior amploare și în spațiul media, făcând subiectul mai multor articole de presă sau emisiuni TV. Totuși, Sărbătorile sale nu au fost nicidecum stricate de incidentul neplăcut, având în vedere că Bogdan Ionescu a avut din partea cui să primească binemeritata consolare.

bogdan-ionescu-noua-iubita1.jpg

Bogdan Ionescu și-a petrecut Sărbătorile alături de Sofia Meraki
Foto Instagram

Dacă ar fi să judecăm aparențele, se pare că Bogdan Ionescu nu s-a lăsat prea afectat de despărțirea de jurista care l-a părăsit în pragul Anului Nou, aceasta plecând chiar din stațiunea montană, conform informațiilor oferite de Cancan. Syda s-a afișat, la scurt timp, cu o tânără brunetă, făcându-i deja acesteia introducerea în familie! 

Potrivit sursei anterior menționate, se pare că Sofia Meraki este noua lui parteneră, aceasta fiind obișnuită cu lumea mondenă, dat fiind faptul că se învârte deja în astfel de anturaje, fiind prietenă bună cu Andreea Sasu, fosta iubită a celebrului designer Philipp Plein. Uitând parcă de despărțire, Bogdan Ionescu a pozat alături de noua lui „cucerire”, publicând ulterior imaginile pe rețelele de socializare. Cei doi au petrecut împreună cu prietenii și familia lui Bogdan, în unul dintre cele mai cunoscute hoteluri din Poiana Brașov.

bogdan-ionescu-sarbatori-iubita1.jpg

Sofia Meraki a luat masa alături de părinții și copiii lui Bogdan Ionescu
Foto Instagram

Mai mult decât atât, se pare că, în prima zi din 2019, Sofia a avut onoarea să cineze alături de părinții lui Bogdan, dar și de cei doi copii ai săi, Sofia și Traian, pe care acesta îi are din mariajul cu Elena Băsescu. Deși nu au confirmat încă relația, ipostazele tandre în care aceștia s-au fotografiat vorbesc de la sine.

bogdan-ionescu-noua-iubita3.jpg

Sofia Meraki și Syda, în ipostaze tandre
Foto Instagram

Reacția lui Bogdan Ionescu cu privire la „scandalul” cu Gigi Becali

După ce Gigi Becali a povestit incidentul din pespectivă proprie, Syda a ținut să menționeze că întâmplarea s-a petrecut într-un mod diferit. „Țin să precizez faptul că realitatea e total diferită de varianta dată de domnul Becali. Totul se rezumă la o răzbunare personală prin niște invenții josnice din partea lui Gigi Becali. Drept dovadă sunt afirmațiile calomnioase și amenințările care mi-au fost adresate de acest personaj mie și familiei mele în ziua de 29 decembrie în incinta unui hotel din Poiana Brașov.

Probabil că din cauza educației pe care o am, am ales să nu alimentez acel moment preferând să plec din locul respectiv atât eu, cât și persoana care mă însoțea, acompaniat fiind de urletele și țipetele lui Gigi Becali. Iar cât despre faptul că mi-ar fi dat «interzis» în Poiana Brașov, termen cu care de altfel nu sunt familiarizat, țin să menționez faptul că Gigi Becali a mai încercat și în trecut să își facă singur dreptate”, a explicat Bogdan Ionescu, la momentul respectiv, pentru sursa anterior menționată.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1