Cu cine a fost înlocuit soţul Gabrielei Cristea la emisiune! Reacția ciudată a vedetei

gabriela.jpg

gabriela cristea te vreau langa mine
După scandalul de săptămâna trecută, Gabriela Cristeaa rămas la cârma emisiunii
foto: arhiva personală

Este oficial! Scandalul de săptămâna trecută dintre Tavi Clonda şi patronii turci s-a lăsat cu înlocuirea soţului Gabrielei Cristea de la emisiunea "Te vreau lângă mine" de la Kanal d. Luni, în platoul show-ului matrimonial în locul trupei conduse de partenerul vedetei tv, a apărut o altă formaţie care să anime atmosfera. Este vorba despre Tonic Band. În fotoliul de gazdă a rămas graviduţa gabriela Cristea, care nu a amintit nicio secundă despre noii ei colegi.

Tavi Clonda band e istorie la "Te vreau lângă mine", iar zvonurile privind concedierea soţului Gabrielei Cristea au devenit o certitudine. După o serie de remarci nepotrivite la adresa colegilor din regie, artistul a fost dat afară şi înlocuit de la show. Noua trupă este Tonic Band, formaţie care a cântat la nunta lui Gabriel Cotabiţă, la invitaţia naşilor Delia Matache şi a soţului ei, Răzvan Munteanu.  Solistul “Tonic Band” este Mihail Gheorghe, cunoscut publicului telespectator din apariţiile muzicale în mai multe show-uri de televiziune din România. În trecut, la Kanal D, Mihail a colaborat cu Teo Trandafir în show-ul moderat de celebra vedetă.
 

trupa_gabriela_cristea.jpg

gabriela cristea trupa
Noii colaboratori ai Gabrielei Cristea sunt cei din trupa Tonic Band
foto: captură video

Artiştii au animat luni atmosfera în platou, luni, în prima lor zi de muncă. Deşi este evidentă schimbarea, Gabriela Cristea a preferat să se abţină de la comentarii pe marginea acestui subiect delicat şi nu i-a introdus publicului pe noii ei colegi...

tonic_nunta_cotabita.jpg

tonic band gabriel cotabita
Tonic Band a ridicat invitaţii în picioare la nunta lui Gabriel Cotabiţă cu Alina
foto: arhiva personală

Bruneta a zâmbit pe toată durata emisiunii ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Gabriela Cristea a tunat şi a fulgerat, dar în zadar 

După ce a aflat de intenţia şefilor ei, Gabriela Cristea a luat foc. Nervoasă din cale afară, vedeta tv le-a cerut imediat explicaţii şefilor turci, dar tot scandalul ei i-a lăsat indiferenţi pe patroni, care au fost de neînduplecat. "Cum vă permiteţi să-l daţi afară pe soţul meu? Păi voi faceţi ordine la mine în emisiune? Nu vreţi să o şi moderaţi? Eu îmi aleg singură colaboratorii!”, ar fi spus Gabriela Cristea, potrivit unor surse din televiziune, care au asistat la întregul scandal.

 

 

    

Loading...

Citește și

  • Bate vânt de schimbare la Kanal D, iar asta s-a văzut odată cu venirea noilor vedete precum Andreea Bănică şi Victor Slav în echipa postului turcesc. Pe picior de plecare sunt însă şi Gabriela Cristea şi soţul ei, Tavi Clonda, care lucrează împreună la emisiunea “Te vreau lângă mine”. Săptămâna trecută, ei au fost ţinuţi în chingi de şefi, din cauza unui scandal de pomină.

  • gabriela cristea insarcinata 22 de saptamani burtica

    După ani de încercări şi tratamente de fertilizare, Gabriela Cristea (42 de ani) va deveni mămică pentru prima dată peste doar câteva luni. Preocupată ca totul să decurgă fără incidente, prezentatoarea "Te vreau lângă mine" de la Kanal d are mare grijă să se protejeze. Vedeta doarme mai mult, îşi ia pauze ori de câte ori simte nevoia şi a renunţat chiar şi la pantofii cu toc.

  • Tavi Clonda Gabi Cristea

    Viaţa merge înainte, pare să le transmită Tavi Clonda fanilor săi, care de luni (26 iunie) nu-l vor mai vedea cu trupa în platoul "Te vreau lângă mine" de la Kanal d. Artistul a fost concediat după o serie de remarci nepotrivite la adresa colegilor din regie şi deşi celebra lui soţie,Gabriela Cristea, a sărit în ajutorul lui, nu a reuşit să salveze situaţia de la un deuastru, iar şefii turci au fost de neînduplecat. Chiar şi aşa, solistul îmcearcă să nu pună la suflet tot ce i s-a întâmplat şi a fugit de câteva zile la iarbă verde.

  • gabriela cristea insracinata cinci luni leagan gradina

    Canicula din aceste zile a făcut-o pe graviduţa Gabriela Cristea să renunţe la haine şi să se expună direct în costum de baie. Însărcinată în 6 luni, prezentatoarea Kanal d şi-a arătat burtica rotunjoară. Vdeta şi soţul ei, Tavi Clonda, vor deveni părinţii unei fetiţe în această toamnă, acesta fiind primul copil al cuplului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1