Cu ce tort și-a surprins Andreea Bălan soțul de ziua lui

andreea_si_fetita.jpg

andreea balan si fiica ei
Andreea Bălan și micuța Ella i-au transmis ”La mulți ani!” lui George și pe Facebook
foto: arhivă personală/Facebook

Andreea Bălan și-a serbat soțul pe 15 ianuarie. Actorul George Burcea a împlinit 31 de ani chiar de ziua poetului Mihai Eminescu, iar cântăreața l-a surprins cu un tort inedit.

Andreea Bălan (34 ani) a comandat un tort special pentru aniversarea soțului ei, George Burcea, care a împlinit 31 de ani pe 15 ianuarie. „La mulți ani, George Burcea! Toate dorințele să ți se îndeplinească, să fii sănătos și iubitor ca până acum! #31”, a scris Andreea pe Facebook, în dreptul unei imagini cu George și tortul spectaculos, în formă de rolă de film.

actorul-george-burcea-sot-andreea-balan-tort-zi-de-nastere-31-de-ani.jpg

george burcea si tortul de ziua lui
George Burcea a primit un tort spectaculos de la soția lui, Andreea Bălan
foto: arhivă personală/Facebook

 

Într-o postare anterioară, cântăreața a publicat mai multe imagini cu ea și fetița ei. „Azi este ziua lui tati, George Burcea și îl aplaudăm pentru toate rolurile pe care le-a interpretat și pentru cel mai important rol, acela de tătic! Îl iubim și îi mulțumim că ne face fericite!”, a scris ea.

Cum și-a cunoscut Andreea Bălan soțul

Andreea Bălan a povestit recent cum l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină soț în primăvara anului 2017. Cei doi au avut la început o relație strict profesională, dar lucrurile au evoluat rapid, iar Andreea a renunțat la Michael, bărbatul cu care încercase să-și refacă viața după despărțirea de Keo, pentru a fi cu George. ”L-am ales la un casting, aveam nevoie de un bărbat frumos pentru un videoclip, am cerut de la o agenţie poze şi l-am ales pe el. Mi s-a părut că se potriveşte. Mi s-a părut sincer şi liniştit. Aveam nevoie de cineva care să-mi ofere linişte acasă”, a povestit Andreea.

Andreea și George s-au căsătorit în 2017 pe o plajă din California, așa cum visau amândoi pe vremea când se uitau la serialul Sunset Beach. Cu câteva luni înainte, Andreea și George deveniseră părinții micuței Ella. Acum, Andreea este însărcinată cu al doilea copil și va naște peste o lună.

Loading...

Citește și