Cu ce s-a întors Roxana Ciuhulescu din Thailanda

roxana.jpg

roxana ciuhulescu thailanda
Roxana Ciuhulescu şi-a etalat picioarele interminabile în Thailanda
Foto: arhivă personală

Lucrurile încep să se aşeze în viaţa Roxanei Ciuhulescu după tumultul ultimelor luni când şi-a anunţat divorţul. Fosta prezentatoare tv nu a stat prea mult să plângă după eşecul amoros, ba chiar la începutul anului a anunţat că s-a logodit cu noul ei iubit, într-un loc de vis, pe plajă în Thailanda. Vedeta a petrecut sărbătorile cu noul partener şi cu fiica ei Ana şi deja se află în drum spre casă.

Roxana Ciuhulescu (38 de ani) se întoarce în România bronzată din cap până în picioare şi radiază de fericire. Fosta prezentatoare a petrecut o vacanţă de vis în Thailanda alături de noul ei iubit, care a cerut-o de nevastă. Vedeta s-a bucurat de plajă şi de soare, dar şi de timpul petrecut cu cei dragi, căci alături de ea nu s-a aflat doar bărbatul iubit, ci şi fetiţa ei Ana după care este topită.

ciuhulescu.jpg

roxana ciuhulescu thailanda catel
Roxana Ciuhulescu şi "suvenirul" ei
Foto: arhivă personală

În drum spre casă, Roxana Ciuhulescu le-a mărturisit prietenilor că nu se întoarce cu mâna goală din Thailanda, ci cu un "suvenir" vui, căţeluş superb, din rasa Chihuahua, pe care fiica ei l-a îndrăgit imediat. În câteva fotografii din avion, vedeta le-a făcut cunoştinţă cu patrupedul ei, pe care l-a echipat corespunzător pentru temperaturile de iarnă din România.   

loading...
Loading...

Citește și

  • La şase luni de la divorţ, Roxana Ciuhulescu este din nou fericită, iar această stare nu se datorează vreunei performanţe sportive. Vedeta cu cele mai lungi picioare din România iubeşte din nou şi se pare că este însărcinată în primul trimestru. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe blondină şi pe iubitul acesteia, de curând, la o clinică de fertilizare, din Capitală.

  • La începutul acestei veri, Roxana Ciuhulescu anunța că divorțează de Mihai Ivănescu, după 10 ani de căsnicie. Fiica lor, Ana Cleopatra, în vârstă de 9 ani, a rămas alături de fosta vedetă Pro Tv. Poate pe mulți i-a uimit că Roxana a trecut repede peste acest impas, iar acum, se afișează deja cu un bărbat care pare că i-a furat inima.

  • Roxana Ciuhulescu s-a ferit să vorbească despre adevăratele motive care au condus la ruptura definitivă de soțul ei, Mihai Ivănescu, dând declarații vagi și lăsând loc interpretărilor. Vedeta cu cele mai lungi picioare din showbiz a dat cărțile pe față și a vorbit despre lucrurile care au condus la divorțul pe care-l plănuia de un an de zile.

  • A divorţat în vară, după un mariaj de un deceniu cu Mihai Ivănescu, însă nu a stat să plângă în pernă, ba din contră. Roxana Ciuhulescu (39 de ani) este mai optimistă ca oricând şi mai îndrăgostită ca niciodată. Nu vrea însă să dezvăluie identitatea bărbatului care o face să simtă din nou fiorii amorului, însă ni-l arată, cu spatele, pe reţelele sociale.