Cu ce probleme se confruntă Mirela Vaida, chiar în ziua botezului lui Tudor

mirelaa_vaida.jpg

Mirela Vaida a întâmpinat momente complicate astăzi, în ziua botezului fiului cel mic
Foto Instagram

Mirela Vaida se pregătește de botezul fiului cel mic, însă problemele se țin lanț astăzi pentru ea și pentru familia ei. Vedeta a povestit ce s-a întâmplat pe rețelele de socializare, iar pietenii virtuali i-au scris imediat mesaje de încurajare.

Fiul Mirelei Vaida s-a lovit chiar ăn ziua în care fratele mai mic trebuie să fie botezat. Prezentatoarea tv a anunțat că a întâmpinat probleme de dimineață, iar toate rudele se află la ea acasă, așteptând ca evenimentul să înceapă. 

„Azi îl botezam pe Tudor!! Am început bine ziua! Toate neamurile sunt la noi de dimineață!! Ei au început petrecerea, eu ma dau de ceasu morții… Copiii aleargă în fundul gol pe afară. Vladimir a dat cu capul într-un stâlp și a făcut ditamai cucuiul! ?Carla s-a zgâriat rău iar Tudor plânge că vrea sân.. Bona nu ajunge azi că a avut o nuntă la Suceava azi noapte și tocmai m-a anunțat că nu a găsit mașină să se întoarcă! ? Iar Dj-ul și sunetistul nu-mi răspund.. ? Deși la ora 14 începem treaba.. Sperăm ca măcar biserica să mai fie acolo!! ?Pana la urmă, important e să-l botezăm, nu? Doamne-ajută!!! Vă țin la curent!! ?” a scris Mirela Vaida, pe Instagram. 

Mirela Vaida vrea să revină în televiziune: «Sunt disponibilă de când eram gravidă»

"Sunt pregătită să revin. Sunt disponibilă de când eram gravidă, dar unde să mă întorc?! Nu aş mai fi însă disponibilă să prezint orice format. Ce emisiune ideală îmi doream eu nu mai mergea. Nu poţi să stai cu nişte concurenţi care nu-ţi livrează conţinut. Soluţia e să-i dai afară pe toţi şi să aduci alţii. Aş vrea ceva gen magazin, dar genul ăsta de emisiuni în care totul este frumos şi e fericire nu mai prinde la public, pentru că oamenii vor altceva. Aş mai putea două ore, da. Nu ce făceam eu 4-5 ore. Când copiii sunt la grădiniţă" , a spus Mirela vaida care le-a lansat astfel șefilor din Antena 1 o invitaţie să o cheme la negocieri.  

 

 

Loading...

Citește și

  • mirela vaida

    La două luni după ce a născut, Mirla Vaida ar vrea să se întoarcă pe micul ecran. Prezentatoarea a fost nevoită să se retragă din televiziune de când era însrăcinată în 7 luni după ce contractul ei nu a mai fost înnoit. La acel moment, actriţa era gazda emisiunii "Totul pentru dragoste la bine şi la greu", format care nu a prins deloc la public.

  • mirela vaida copii

    Din 10 aprilie, Mirela Vaida este mama a trei copii. Carla, Vladimir și mezinul Tudor sunt tot universul ei, face totul pentru ei și pentru confortul lor. Deși obișnuită cu camerele de luat vederi din emisiunile pe care le-a prezentat în ultimii ani, vedeta consideră că acum este un moment special când apare la vreun show de-al colegilor din tv. De când este mamă, Mirela recunoaște că timpul dedicat ei este mai limitat: "înainte mă machiam zilnic, acum doar de sărbători", a glumit artista.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1