Cu ce îşi hrăneşte Carmen Brumă fiul! O să rămâi mut de uimire

Carmen Brumă a născut acum şase luni un băiat

Carmen Brumă a născut acum şase luni un băiat
FOTO: Arhiva personală

De când a devenit mămică, Carmen Brumă este în al nouălea cer. Aceasta se ocupă în majoritatea timpului de băieţelul ei, Vlăduţ, pe care îl obişnuieşte încă de mic cu o alimentaţie sănătoasă şi echilibrată.

Iubita lui Mircea Badea a început deja să-şi hrănească micuţul în vârstă de şase luni şi cu mâncare solidă, preparată fix după gusturile ei.

Ea a postat pe contul personal de Facebook o imagine în care arată ce i-a pregătit copilului ei, şi a detaliat că acesta a fost foarte încântat de...sfecla roşie.

Brumă a preparat o salată de sfeclă roşie

Brumă a preparat o salată de sfeclă roşie
FOTO: Arhiva personală

"Vlăduţ e foarte încântat de sfecla roşie. Şi ca să-l încurajez am făcut şi pentru mine o pastă cu: albuş de ou, sfeclă roşie fiarta (o sfecla mică), jumatate de avocado, 1 linguriţă pudră proteică din cânepă, zeamă de lămâie, supă de legume (cât să se formeze o pastă), sare. Mă diversific", a fost mesajul acesteia de pe reţeaua de socializare.

 

 

 

Loading...

Citește și

  • carmen bruma cozonac ingrediente dieta

    Proaspăt mămică, prezentatoarea Carmen Brumă a mărturisit, în cadrul emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”, cum a reușit să revină la forma fizică normală, imediat după naştere. O adeptă a unui stil de viaţă cât mai sănătos, Carmen Brumă este mereu atentă la alimentaţie şi face mult sport. Iubita lui Mircea Badea are mereu grijă de silueta ei şi le dă şi altora sfaturi în noua ei carte. În “Jurnal de gravidă”, prezentatoarea le învaţă pe mămici cum să-şi controleze greutatea şi cum să aibă un copil sănătos.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1