Cu ce emisiuni vrea să bată Kanal d rivalii! Postul tv a anunţat grila de toamnă

wowbiz.jpg

victor slav andreea mantea kanal d
Victor Slav şi Andreea Mantea prezintă "Wowbiz"
foto: Kanal d

Toamna începe în forţă la Kanal D, cu show-uri noi, dar şi cu producţii care deja au cucerit inimile românilor. Mai mult decât atât, postul patronat de turci a investiti considerabil în tehnologie, în platouri noi şi decoruri impresionante, precum cel al Ştirilor, al îndrăgitei emisiuni „Teo Show” sau al formatului „Super Potriveală”.

Cele mai relevante ştiri şi reportaje vor fi transmise dintr-un platou nou-nouţ, conceput la cele mai înalte standarde tehnice. Ştirile Kanal D vin în faţă telespectatorilor cu o nouă faţă începând din 21 august. Pe o suprafaţă de aproape 200 de mp, cu ecrane spectaculoase, Kanal D le va oferi telespectatorilor o experienţă vizuală completă.

Din 28 august, telespectatorii se vor reîntâlni cu vedetele lor preferate. Teo şi Bursucu vor intră zilnic, de luni până vineri, de la ora 15:00 în casele românilor, cu „Teo Show”;  Andreea Mantea şi Victor Slav revin cu cele mai incitante poveşti ale nopţii la „WOWBiz”, de luni până joi, de la ora 23:00, iar Ilinca Vandici şi cei mai aprigi juraţi vor da startul competiţiei „Bravo, ai stil!”, cu noile concurente,  din 28 august, de la ora 16:30. 

„Te vreau lângă mine” continuă să lege destine sub atentă supraveghere a Gabrielei Cristea. Show-ul „Super Potriveală” va debuta la  2 septembrie şi va fi difuzat în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Kanal D

Weekendul va fi dominat de cel mai aşteptat show al toamnei, la Kanal D, „Super Potriveală”, care va asigura bună-dispoziţie a românilor, începând din 2 septembrie, de la ora 20:00. Serile de duminică vor aparţine emisiunii de reportaje „Asta-i România!”, care îşi continuă poveştile inedite, iar din 27 august, în fiecare duminică, de  la 22:00, Ernest îi va urmări, la fel de intransigent, pe infideli, în noul sezon „Ochii din umbră”.

Din 4 septembrie, de la ora 20:00, Kanal D le va aduce fanilor serialelor turceşti o nouă super producţie, „În bătaia inimii”, având-o în distribuţie pe una dintre cele mai cunoscute şi apreciate actriţe din Turcia, Deniz Kakir. La 1 septembrie va putea fi vizionat ultimul episod al serialului „Bahar – viaţă furată”.

loading...
Loading...

Citește și