Cu ce emisiuni şi seriale se vor «lupta» televiziunile, din toamnă

dreapta1-masked_singer_1.jpg

PRO TV. Mihaela Rădulescu, în juriu la „Masked Singer”

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Pro Tv și Antena 1 și-au anunțat programele din toamna aceasta prin câteva promo-uri ce sunt difuzate deja pe micile ecrane. Și Kanal D vine din urmă cu multe noutăți. Marile emisiuni absente din grila de toamna vor fi totuși “Vocea României”, la Pro TV, și “Te cunosc de undeva” și “Chefi la cuțite”, la Antena1.

dreapta_2-juriul_x_factor_1.jpg

Antena 1 revine cu o nouă ediție „X Factor”
  • La PRO TV vom avea noutăți precum “Super Star”, “Masked Singer” - sezonul 2, “Căsătoriți pe nevăzute”, dar și noi sezoane din serialele “Vlad” și “Las Fierbinți”. Vom avea “Visuri la cheie” și alte show-uri consacrate, dar și multe surprize, căci se fac preselecții pentru “MasterChef” și reîncep filmările pentru “Românii au talent” de anul viitor. 
  • Cât despre Antena 1, se pregătește deja “Insula iubirii” și se fac preselecții, probabil pentru anul viitor, pentru emisiunea “Chefi la cuțite”. În plus, vom avea un nou sezon din “Splash! Vedete la apă” cu Iulia Albu, Jean de la Craiova și Nea Marin în juriu. Antena 1 va difuza și noul sezon din “Asia Express”, ale căror filmări abia s-au terminat, “X Factor”, “iUmor”, “Stand-Up Revolution”, “Preţul Cel Bun” cu Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, şi un nou sezon al serialului “Adela”, care va reveni cu noi aventuri și personaje noi. 

dreapta_3-catalin-botezatu-se-retrage-de-la-bravo-ai-stil_1.jpg

Kanal D. Botezatu pleacă de la „Bravo, ai stil!”

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul