Cu ce cadou a surprins-o noul iubit misterios pe Daniela Crudu

daniela.jpg

Daniela Crudu
Foto Instagram

Daniela Crudu se simte ca o adevărată prințesă de când este în relație cu noul iubit misterios. Primește multă atenție din partea lui, dar și cadouri scumpe și impresionante pe care bruneta showbiz-ului românesc le publică pe rețelele de socializare.

Cruduța a primit un buchet imens de trandafiri roșii, iar fotografia a făcut furori în rândul prietenilori virtuali care au întrebat-o de unde a primit atâtea flori. 

cruduu.jpg

Daniela Crudu
Foto Instagram

„Cel pe care nu-l iubești la momentul potrivit, probabil nu-l vei mai iubi niciodată”, este mesajul publicat de Daniela pe Instagram care ne face să credem că celebra brunetă este deja îndrăgostită lulea. 

Daniela a mărturisit la începutul anului că este pregătită să devină mamă, astfel că, fosta asistentă tv a trecut la treabă și și-a făcut un iubit care are cu adevărat grijă de ea.

"Îmi doresc un copil, nu neapărat să mă mărit, dar îmi doresc un copil. Viaţa mea acum e... fac ce vreau eu, nu mai am un program strict, fix, stabilit. Cu siguranţă o să mă opresc când o să găsesc pe cineva. Poate o să mă liniştească. Până atunci nu am obligaţii. Aş vrea pe cineva care să aibă un program. Mă interesează să îmi trăiesc viaţa.Deocamdată mi-e frică să mai am o relaţie stabilă, să acord încredere 100% unui băiat. Mai am timp. Mi-e frică. Mă plictisesc foarte repede de cineva. Să mă căsătoresc nu prea aş vrea. Mă văd mamă, dar nu mă văd căsătorită. Nu mi-ar plăcea să stau legată de cineva. O căsnicie este o respnsabilitatea prea mare. Viaţa mea e foarte agitată de când nu mai sunt la Tv, e mult mai agitată. Ies tot timpul", a declarat Daniela Crudu pentru Antena Stars.  

Loading...
 
 

Citește și

  • Danielei Crudu pare că-i merge bine din toate punctele de vedere. De când nu mai este asistenta tv, ea are mai mult timp liber, contractele de imagine curg pe bandă rulantă, iar în weekend-uri este chemată să anime atmosfera în cluburi, contra unor sume frumuşele. Aşa s-a întâmplat şi vineri seara. Daniela a fost invitată la Botoşanui, unde a fost cap de afiş la o petrecere, la care nu a venit singură.

  • În mai 2017 îşi dădea demisia de la emisiunea “Xtra Night Show”, dar iată că n-a scăpat de microbul televiziunii. Daniela Crudu face echipă cu Vica Blochina la “Asia Express”, reality-show-ul difuzat în fiecare luni şi marţi, de la ora 20.00, de Antena 1, şi unde bruneta este sarea şi piperul.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1