Daniela Crudu şi-a expus la mare trupul cu operaţii de 25.000 €. Toți bărbații au întors capul după ea

19_1_copy.jpg

A stat tolănită pe şezlong, preţ de câteva ore

Senzuala Daniela Crudu are modificări corporale în valoare de peste 25.000 de euro şi se mândreşte cu fundul bombat şi cu sânii superbi, siliconaţi. Pe plaja din Mamaia, fosta asistentă tv şi-a etalat formele sculptate de medicul estetician, într-un costum minuscul de baie.

Până la vârsta de 31 de ani, Daniela Crudu a experimentat cam tot în materie de intervenţii chirurgicale estetice.

La vârsta de 17 ani îşi punea silicoane pe semnătura tatălui, la 28 de ani le-a înlocuit cu unele un pic mai mari, apoi şi-a micşorat  guşa şi nasul, şi-a augmentat buzele, iar anul trecut şi-a subţiat talia la medicul estetician Nemer Kamal.

”Sunt foarte bine. Sunt fericită pentru că mi-am îndeplinit visul. Eu sunt foarte agitată, am avut chef de plimbări după operaţie. Nu m-a durut nimic, abia aştept să văd rezulatul final”, a spus Daniela.

În total, costul acestor intervenţii estetice ar fi costat-o 25.000 de euro, însă datorită statutului de vedetă, aceasta şi le-a făcut  gratis, în baza unui contract de imagine.

11untitled-1_copy.jpg

Senzuala brunetă a fost surprinsă de fotoreporterii Click! pe plaja fierbinte din Mamaia, unde i-a încins pe turişti

Daniela Crudu de acum, faţă de Daniela Crudu de acum 14 ani, când dansa în sânii goi prin cluburi, este de nerecunoscut.

Weekendul trecut, Cruduţa şi-a etalat trupul operat şi s-a distrat pe plaja din Mamaia. Nu a fost singură, ci însoţită de sora sa şi de alţi doi băieţi care făceau tumbe pe lângă starletă, ca să îi intre în gratii.

Daniela a trecut printr-un episod trist, cu fostul iubit, croatul Seco Dubravko, care a altoit-o rău în luna februarie: „Dacă nu fugeam, mă omora. Nu mai văd, am ochii lipiţi şi plini de sânge”, i-a spus Daniela Crudu lui Dan Capatos, după cum acesta a mărturisit. Prin urmare, de atunci, ea nu s-a mai afişat la braţul altui bărbat. 

Totuşi, pe plaja încinsă, unde s-a bronzat într-un costum minuscul şi şi-a etalat investiţiile estetice, ea a fost destul de apropiată de un fost concurent de la emisiunea “Burlăciţa”. Este vorba despre Suhaib Meshan, un mulatru care a luptat din răsputeri să câştige inima Danielei în emisiunea difuzată la postul Antena 1. Se pare că cei doi au încins atmosfera în Mamaia şi s-au lăsat fotografiaţi în ipostaze destul de  fierbinţi.

  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • Maximize

1/7

Din cauza căldurii, Daniela s-a răcorit cu sucuri, iar adesea intra sub duşul de pe plajă, momente savurate de turiştii care au fost fericiţi să fie vecini de şezlong cu fosta asistentă a lui Dan Capatos, de la Antena 1.

Daniela Crudu nu a sărăcit, pe perioada pandemiei, câştigând mii de euro din reclamele la vodcă, băutura ei preferată, la lenjerie intimă şi la ţinute vestimentare imprimate cu pozele ei din Playboy, revistă pentru care a pozat de patru ori.

Aşa arăta la 17 ani, când dansa pe bani în cluburi

Daniela Crudu provine dintr-o familie cu probleme financiare, aşa că a decis să-şi câştige primii bani de buzunar dansând în cluburi, încă de la 17 ani. 

Ea şi-a ajutat mereu tatăl cu bani, după ce soţia lui a plecat în Italia la muncă, pentru a asigura familiei un trai mai bun. Nelu Crudu şi-a luat în serios rolul de tată, astfel că a învăţat să gătească, dar şi să spele  rufe şi vase, singura lui pretenţie fiind ca fiicele lui să înveţe bine, la şcoală.
În 2013, Nelu Crudu a divorţat de Florentina. Fetele lui se preocupă ca lui să nu-i lipsească nimic, plătindu-i atât utilităţile, cât şi mâncarea. 
Din păcate, bărbatul nu beneficiază de pensie, după ce a renunţat la locul de muncă pentru a-şi creşte fiicele, devenite celebre. Sora Danielei este specialist în machiaj.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1