Cruduţa a plecat în ASIA cu 4 valize şi cu ruj pe buze

18-19-vedete-1-4col.jpg

Daniela Crudu și Vica Blochina s-au distrat copios, joi seară, în așteptarea cursei spre Vietnam

A fost forfotă mare, joi seară, pe Aeroportul Otopeni, unde s-a strâns întreaga echipă a producţiei ”Asia Express”, concurs care se va filma în mai multe ţări şi care va fi difuzat anul viitor, la Antena 1. Dar, de departe, cea mai gălăgioasă s-a dovedit a fi Daniela Crudu, care a atras atenţia cu râsul ei inconfundabil, dar şi cu jocurile copilăreşti. Fosta asistentă tv a venit însoţită de un bărbat cu aer misterios, care este noul ei iubit.

Antena 1 va produce emisiunea “Asia Express”, un reality-show care va pune la grea încercare capacităţile fizice şi psihice ale celor care vor participa. Daniela Crudu (28 de ani) face parte dintre cele şapte echipe de vedete, care joi seară au plecat spre Hanoi, Vietnam, unde va fi dat startul competiţiei. Fosta asistentă tv a fost condusă la aeroport de un tânăr simpatic şi îmbrăcat la patru ace, Victor, care în ultima vreme şi-a bombardat iubita cu daruri. Fotoreporterii Click! i-au surprins în timp ce el o invita la bar, la o plăcintă şi la un pahar de suc, după care a îmbrăţişat-o cu drag, de despărţire.

Cruduţa a rămas apoi în compania colegei sale de suferinţă, Vica Blochina. Cele două dive au purtat ochelari de soare, au dat autografe şi interviuri, după care şi-au urcat valizele pe un cărucior. Daniela a recunoscut că şi-a făcut bagajul în grabă, şi că a plecat la drum cu mai multe costume de baie, cu parfumuri, creme de corp şi creme cu sclipici, pantaloni scurţi şi bluziţe. Apoi, ignorând că se află într-un loc public, Cruduţa şi-a scos pudriera şi s-a rujat, spre amuzamentul celor prezenţi.

18-19-vedete-4-2col.jpg

Cruduța a stat cu noul iubit la un pahar de suc în local

Dar cu siguranţă că Danielei îi va dispărea în curând zâmbetul, căci concursul, care se va desfăşura în Vietnam, Laos, Cambodgia şi Thailanda este foarte greu. Ea va trebui să parcurgă mii de kilometri, să facă autostopul şi să se descurce cu un dolar pe zi. Cursa e contra-cronometru, iar în funcţie de eficienţă şi de rezultate le obţinute în urma diverselor probe, echipele merg mai departe sau sunt eliminate. Premiul final e de 30.000 de euro. Dorian Popa şi mama sa au plecat ieri, iar Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii, a părăsit ţara miercuri.

18-19-vedete-5-15col.jpg

Victor a venit îmbrăcat la patru ace

 

Şi ei se luptă pentru premiul de 30.000 de euro!

18-19-vedete-6-2col.jpg

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au schimbat bani la Exchange

Dacă Daniela se simţea ca peşte-n apă, la aeroport, ceilalţi concurenţi erau vizibil emoţionaţi. Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu şi-au înfoliat bagajele, apoi au fost la un Exchange ca să schimbe bani. Lora şi iubitul ei, Ionuţ Ghenu, s-au cam chinuit cu bagajele şi au stat mai mult împreună: “Ne-am luat la noi un binoclu. Vrem să vedem din timp maşinile pe care le-am putea convinge să ne transporte fără nici un ban. E o economie de timp”, au spus ei.  Cătălin Moroşanu s-a fotografiat cu toate angajatele, dar şi cu câţiva chinezi, după care a postat fotografiile pe Facebook . Obişnuiţi cu competiţia, Marian şi Corina Drăgulescu au venit foarte bine pregătiţi, îndesând în rucsac şosete compresive, utile atunci când mergi mult, dar şi două porţii de mămăligă cu brânză. 

18-19-vedete-7-2col.jpg

Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, erau vizibil emoționați

18-19-vedete-8-2col.jpg

Marian și Corina Drăgulescu, pregătiți pentru aventură

 

 

Loading...

Citește și

  • Daniela Crudu şi iubitul ei, Bogdan Defta, parcă nu mai sunt ce-au fost odată. Odinioară, se sărutau de zor, acum, bruneta abia dacă mai aruncă o privire către individ...

  • Nu că ne-ar interesa în mod special pilozitatea Danielei Crudu, dar am aflat, întâmplător, de la un salon de înfrumuseţare din Bucureşti, faptul că asistenta de la ’Neatza are o mare problema cu (d)epilarea.