Daniela Crudu a împlinit 31 de ani! Nu s-a dezmințit nici de ziua ei și a pozat incredibil de sexy

Daniela Crudu nu se dezminte nici de ziua ei. Duminică, 14 iunie, frumoasa brunetă a împlinit 31 de ani și s-a afișat pe rețelele sociale cu o imagine îndrăzneață. Fotografia incendiară a vedetei a stârnit numeroase comentarii.

 A îmbrăcat o fustiță albă cu buline negre, scurtă, cu o bluză roșie cu un nod la mijloc, care îi arăta sânii pe jumătate goi. Cruduța știe să se pună în valoare, în cel mai provocator mod posibil.

Conștientă de atuurile sale, bruneta își etalează mereu formele pe internet, stârnind imaginația bărbaților. Ea a făcut mai multe operații estetice, de-a lungul timpului, încât acum nu mai arată aproape deloc la fel cum era când a debutat în showbiz. Cele mai evidente sunt intervențiile la nivelul nasului, bărbiei, al gușei și al buzelor. Daniela și-a făcut o intervenție și la nivelul bustului, punându-și silicoane. 

 

Citește și 

EXCLUSIV Pe cine a pus mâna Daniela Crudu! Iubitul ei poartă un ceas luxos de peste 100.000 de euro

Prima poză cu Daniela Crudu după ce şi-a subţiat talia

Loading...

Citește și

  • daniela crudu pe strada

    De la bal, direct la spital! Daniela Crudu a luat o bătaie soră cu moartea duminică dimineaţă, 9 februarie, de la iubitul croat cu care avea o relaţie de aproape un an. Vedeta a ajuns la Spitalul Universitar din Bucureşti cu nasul spart şi mai multe traumatisme pe corp. Bruneta nu a vrut, încă, să depună plângere penală împotriva celui care a desfigurat-o, însă Poliţia a emis un ordin de protecţie pentru 5 zile.

  • daniela crudu vacanta brazilia

    Dacă vă întrebaţi ce mai face Daniela Crudu de când nu mai este asistenta lui Dan Capatos, răspunsul l-am găsit la ea pe conturile reţelelor sociale şi am văzut că nu o duce rău deloc. Bruneta, care recent şi-a mai făcut o operaţie estetică de subţiere a taliei, le ridică tensiunea turiştilor cu formele obţinute în cabinetul medicului estetician tocmai în Brazilia, acolo unde se află în vacanţă. Şi cum Crudu se afişează numai cu bărbaţi potenţi financiar, aşa a făcut şi acum, partenerul ei etalând un ceas de peste 100.000 de euro.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1