Cruduța a făcut cuceriri pe alte meleaguri. Noul iubit, tot fotbalist

cruduta.jpg

daniela crudu
Cruduța atrage fotbaliștii
Foto: arhivă personală

Daniela Crudu (27 de ani) a cam fost ținută în frâu de Mihai Costea, iubitul fotbalist care o făcuse să stea mai în umbră, dar atracția asistentei tv pentru jucătorii de fotbal pare fără de sfârșit.

Noul iubit este tot un fotbalist, nu este român însă, este elvețian, joacă la FC Basel și nu s-a văzut până acum ochi în ochi cu Daniela. Nu a vrut să spună cum se numește atunci când au întrebat-o colegii de la "Un show păcătos", dar a acceptat să povestească despre el. Cu toate acestea, detaliile Cruduței au fost de ajuns pentru a descoperi cine este misteriosul amorez. Se numește Philipp Degen și într-adevăr, joacă pe postul de fundaș la Basel.

S-au cunoscut pe Instagram, căci în era modernă, dragostea debutează pe Internet. L-a atras la el frumusețea. "Mi-a scris pe Instagram și l-am văzut că e frumos, foarte frumos, zici că e Enrique Iglesias. Are acceași fizionomie, e slăbuț, frumușel. Am vorbit pe Instagram, apoi pe WhatsApp și i-am dat numărul de telefon. Nu ne-am văzut față în față, trebuie să vină el aici, dar acum e în vacanță în Ibiza. Are 33 de ani, dar arată de 25. Cred că-i place distracția, viața de noapte, de aia cred că nu este nici căsătorit", a dat din casă asistenta "păcătoasă".

crudu_iubit.jpg

daniela crudu nou iubit
Crudu și noua cucerire
Foto: captură Un show păcătos

 

Daniela se gândește chiar și la măritiș, deși nu s-a văzut față în față cu elvețianul. Mai mult, nici nu i-a spus cu ce se ocupă în România. "Îți dai seama că mi-aș dori să mă căsătoresc, dar când o vedea ce viață agitată am eu... El nu știe ce fac eu, i-am zis că sunt model", a mai adăugat Cruduța.

crudu_iubit1.jpg

daniela crudu iubit
Daniela a făcut cuceriri pe meleaguri străine
Foto: captură Un show păcătos
Loading...
 
 

Citește și

  • daniela crudu

    Daniela Crudu a apărut în lacrimi în emisiunea de miercuri seară (13 aprilie), iar cauza este una cât se poate de tragică, mai ales pentru un iubitor de animale.

  • daniela crudu philipp plein

    Daniela Crudu are fluturaşi în stomac, iar dragostea a făcut-o să piardă şi câteva kilograme. Asistenta lui Dan Capatos a recunoscut, la presiunile colegilor, că este îndrăgostită şi a lăsat să se înţeleagă că iubitul ei are legătură cu lumea fotbalului şi tabgenţe cu Elveţia.

  • daniela crudu

    Ținutele scurte, strâmte și decoltate sunt preferatele Danielei Crudu, asta este clar. Asistenta lui Capatos face ce face și încinge imaginația bărbaților la fiecare apariție. Așa se face că și miercuri, 11 mai, la "Un show păcătos", Cruduța a ales o altă rochie scandaloasă.

  • Daniela Crudu a făcut un obicei din a purta ţinute cât mai sumare în cadrul emisiunii "Un show păcătos". Asistenta lui Dan Capatos a reuşit însă să se întreacă pe sine cu rochia purtată marţi seara, la showul noctur.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1