Daniela Crudu nu se dezice: face plajă pe balcon, cu silicoanele la vedere

12-2b.jpg

Daniela Crudu își înnebunește vecinii cu ținutele sexy

Din cauza restricțiilor cauzate de pandemie, Daniela Crudu (30 de ani) și-a sărbătorit mama de la distanță. Însă a găsit și noi moduri de a se bucura de vremea frumoasă și a publicat imagini cu ea în ținute sumare, pe balcon.

Florentina Crudu (53 de ani) muncește de mai bine de 15 ani în Italia, unde noul coronavirus face prăpăd, așa că fiica ei a felicitat-o prin telefon, dar și prin intermediul rețelelor de socializare, unde vedeta a postat o fotografie cu cea care i-a dat viață. Din imagine, cele două par mai degrabă surori, și asta datorită intervențiilor estetice pe care doamna Crudu le-a realizat la medicul estetician Vitalie Stan. 

12-baza-florentina-crudub.jpg

Florentina Crudu lucrează de 15 ani în Peninsulă

Se pare însă că Danielei Crudu îi priește carantina. Frumoasa brunetă și-a găsit îndeletniciri noi, dar nu se dezice nici de cele vechi. Pentru prima dată fanii au putut să o admire la cratiță, pentru că bruneta sexoasă și-a postat imagini din bucătărie în timp ce făcea niște burgeri, dar le-a „clătit” ochii și cu poze sexy, așa cum îi stă mai bine. Cruduța a făcut plajă în balcon într-o vestimentație incitantă, cu sânii siliconați la vedere.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1