Cruduța, aproape goală şi la emisiune, şi în club

14_foto-1-3-col.jpg

Fără haine! Aşa se simte cel mai bine Daniela Crudu şi iată că şi Vica îi ţine isonul

În mai 2017 îşi dădea demisia de la emisiunea “Xtra Night Show”, dar iată că n-a scăpat de microbul televiziunii. Daniela Crudu face echipă cu Vica Blochina la “Asia Express”, reality-show-ul difuzat în fiecare luni şi marţi, de la ora 20.00, de Antena 1, şi unde bruneta este sarea şi piperul.

N-are leac! Indiferent de emisiunea în care se află, Daniela Crudu (28 de ani) face ce ştie ea cel mai bine: show-uri sexy, crize de râs şi glume deocheate.

Zoom
Asiaticii sunt fermecaţi de Vica şi Daniela

 

În aceste ipostaze o vom vedea şi luni, 19 februarie, la “Asia Express”, show în care 7 cupluri de vedete sunt nevoite să se descurce cu un euro pe zi, să facă autostopul, să ceară hrană şi adăpost la localnici, miza fiind premiul final de 30.000 de euro. Pentru Daniela şi partenera ei, Vica Blochina, cazarea nu pare o problemă, căci cine ar refuza să adăpostească peste noapte două fete sexy?

Zoom
Şi înainte să fie celebră, Daniela (dreapta) dansa la bară la petreceri private

 

În plus, Daniela a reuşit să cucerească toţi şoferii asiatici pe care i-a întâlnit, după ce le-a arătat pozele ei sexy de pe Facebook, în care apare aproape goală, totuşi în ediţia de azi, fetele vor da şi ele de greu din cauza unui traseu prin munţi. Ei bine, tot cu trupul face ravagii şi în România, căci emisiunea este înregistrată, aşa că bruneta îşi poate vedea liniştită de celălalt serviciu, cel de animatoare.

Zoom
Pe 17 martie, Daniela şi Sorina vor dansa în Italia

 

“Noapte păcătoasă” se numeşte programul sexy cu care Daniela câştigă sute de euro în cluburile din România, dar şi în cele din străinătate, şi pe care l-a prezentat cel mai recent vineri, în Botoşani. Alături de o altă brunetă sexy, Sorina Ioniţă, Daniela va fi animatoare şi pe 17 martie, într-un club din Torino.

loading...
Loading...

Citește și

  • Danielei Crudu pare că-i merge bine din toate punctele de vedere. De când nu mai este asistenta tv, ea are mai mult timp liber, contractele de imagine curg pe bandă rulantă, iar în weekend-uri este chemată să anime atmosfera în cluburi, contra unor sume frumuşele. Aşa s-a întâmplat şi vineri seara. Daniela a fost invitată la Botoşanui, unde a fost cap de afiş la o petrecere, la care nu a venit singură.

  • Daniela Crudu a avut o perioadă mai tristă, dat fiind faptul că o persoană dragă ei, a decedat. Cruduţa şi bunica ei aveau o legătură puternică, însă, din nefericire, aceasta s-a stins din viaţă, de curând. Daniela Crudu a mărturisit că, în pofida faptului că a vut o perioadă dificilă, îşi doreşte un copil.