"Cronica Cârcotaşilor": Hrubaru, în recital, chiar în prima ediţie! VIDEO

cronica carcotasilor

cronica carcotasilor emisiune echipa bebeluse
Cristi Hrubaru a revenit în forţă la Cronica Cârcotaşilor!
Foto: Prima TV

"Cronica Cârcotaşilor" a revenit în forţă! În prima ediţie, din data de 4 martie, rockerul Hrubaru s-a folosit de... degetul mijlociu pentru a-şi demonstra virtuozitatea. Astfel, noul partener al Ioanei Petric la măsuţa cârcotelilor a oferit un recital chiar în prima lui prezenţă la pupitrul "Cronicii".

Cristian Hrubaru, noul prezentator de la "Cronica Cârcotaşilor", cunoscut pentru pasiunea arzătoare pentru muzica rock, şi-a arătat priceperea, însă nu cu o chitară, ci cu un digifonf, un fluier mai special, la care se cântă folosind degetul mijlociu.

Hrubaru, noul prezentator de la "Cronica Cârcotaşilor", în recital

“Am făcut repetiţii pentru ca recitalul meu să fie impecabil, am acordat instrumentul folosindu-mă de degetul mijlociu, acelaşi deget cu care am făcut ca muzica să sune bine”, a spus prezentatorul, în aplauzele colegilor, la "Cronica Cârcotaşilor".

Hrubaru promite să mai ofere momente muzicale în ediţiile următoare: “Voi urca pe scenă, alături de colegii noştri din trupa Jukebox, şi, cu voia lui Angus Young şi a celorlalţi australieni din trupa AC/DC, voi aduce fanilor Cronicii o versiune interesantă a celebrului “Thunderstruck”. La digifonf, normal!”, a mai mărturisit Hrubaru, la "Cronica Cârcotaşilor".

cronica carcotasilor

cronica carcotasilor emisiune echipa bebeluse
"Cronica Cârcotaşilor" a revenit miercuri, 4 martie, cu multe noutăţi!
Foto: Prima TV

 

Prima ediţie a noului sezon de la "Cronica Cârcotaşilor" a însemnat şi revenirea lui Şerban Huidu în faţa camerelor.

cronica carcotasilor

cronica carcotasilor emisiune echipa bebeluse
Şerban Huidu poate fi urmărit din nou pe micile ecrane, doar la "Cronica Cârcotaşilor"
Foto: Prima TV

 

Năşicu’, il capo di tutti capi, a prezidat o întâlnire de „famiglie” de la care n-au lipsit cele mai râvnite capete: Elena Udrea, Alina Bica, Gheorghe Ştefan, Viorel şi Andrei Hrebenciuc, adevărate trofee pentru DNA. Urmăriţi sceneta de la "Cronica Cârcotaşilor"!

 

Alexa Niculae şi Aurelian Temişan au cântat la "Cronica Cârcotaşilor"

Alexa Niculae, realizatoarea rubricii “Vocea Poporului” de la "Cronica Cârcotaşilor", şi Aurelian Temişan au încheiat primul show din noul sezon. Cei doi se luptă acum pentru unul dintre cele mai râvnite trofee muzicale, iar, la "Cronica Cârcotaşilor", au interpretat chiar piesa cu care s-au calificat în finala naţională Eurovision, care va avea loc pe 8 martie la Craiova.

cronica carcotasilor

cronica carcotasilor emisiune echipa bebeluse
Înainte de a se prezenta la Eurovision 2015, Alexa şi Temişan au cântat la "Cronica Cârcotaşilor"
Foto: Prima TV
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1