Cristina Vasiu, dezvăluiri despre Eurovision 2015 România VIDEO EXCLUSIV

eurovision-2015-romania-cristina-vasiu.jpg

Eurovision 2015 romania cristina vasiu
Cristina Vasiu a fost invitată în platoul emisiunii Click!, de la Prima Tv
Foto: Captură Prima TV

Este blondă, sexy şi foarte talentată. Cristina Vasiu, finalistă la selecţia naţională pentru Eurovision 2015 România, este una dintre cele mai tinere concurente calificate în competiţie.

Nu îi este frică de concurenţă pentru că, spune ea, are atuuri, nu este răutăcioasă, încrâncenată ca ceilalţi concurenţi şi are voce de soprană. Şi-a descoperit talentul încă din copilărie, a participat la festivaluri internaţionale, şi a colaborat cu nume celebre ca Provincialii şi Dj Sava.

Invitată în emisiunea Click!, difuzată de luni până joi, de la ora 23:30, pe Prima TV, Cristina Vasiu a vorbit despre participarea la Eurovision 2015 România.

''Am fost foarte indecisă. Mi-am dorit să particip de doi ani la Eurovision. Am participat şi anul trecut, dar din păcate piesa nu a trecut. Iar acum, melodia a ajuns în finală, este bună, are un sound modern. Mulţumesc băieţilor care au compus-o. Suntem 12 finalişti în concurs, voi avea 4 dansatori şi un backing vocals. Nu îmi este teamă de Luminiţa Anghel, chiar m-a jurizat într-un concus. Am cântat piese de ale ei, iar acum concurez cu ea. Oricine va trece mai departe, ne va reprezenta cu mândrie la Viena'', a mărturisit Cristina, în direct, în platoul emisiunii Click!, difuzată de luni până joi, de la ora 23:30, pe Prima TV.

Cristina Vasiu, de la „Tip Tip Minitop” la Eurovision România 2015

În timpul liber, Cristina se dă cu rolele şi se uită la desenele animate. Hunedoreanca a urcat pe scenă încă din anii de grădiniţă, când a participat la celebra emisiune ''Tip Top Mini Top''. Au urmat apoi numeroase concursuri şi festivaluri, Cristina adjudecându-şi numeroase premii şi trofee. A colaborat cu trupa Provincialii (2010 – albumul „Ochi de catifea”) şi cu DJ Sava (2010 – single-ul „2.2 Story”).

Ea a intrat în sufletele românilor cu trei ani în urmă, când a luat parte la prima ediţie a show-ului Vocea Romaniei, fiind cooptată în echipa lui Horia Brenciu. Experienţa a propulsat-o pe scena Sălii Palatului, în spectacolul „Horia Brenciu – Fac ce-mi spune inima”, iar acum ne va încânta la Eurovision 2015 România.

De atunci, a mai lansat două single-uri: „Love me” şi „Fell Ya” şi a filmat primul său videoclip, pentru melodia „Nu pot uita”. Videoclipul a fost filmat pe parcursul a 20 de ore, în două locaţii din Bucureşti, artista adoptând un stil vestimentar sexy şi excentric. 

Eurovision 2015 România, finala va fi la Craiova

În acest an, la Eurovision România 2015 au fost înscrise 93 de melodii, dintre care 79 au intrat în preselecţie, fiind audiate de juriul de specialitate desemnat de TVR. La verificarea dosarelor de înscriere, 14 candidaţi au fost respinşi, întrucât nu au respectat cerinţele prevăzute în Regulament.

În finala Selecţiei Naţionale de la Eurovision 2015 România cele 12 melodii calificate vor fi supuse jurizării publicului larg, dar şi votului juriului de specialitate, ponderea televotului fiind de 50%, la fel ca în cazul votului juriului.

Selecţia naţională, care se va desfăşura la Sala Polivalentă din Craiova, va fi transmisă în direct de posturile tv TVR 1, TVR HD și TVR Internaţional, dar și pe Internet, pe www.tvrplus.ro.

loading...
Loading...

Citește și