Cristina Vasiu de la „Vocea” şi Cezar Dometi de la „X-Factor” s-au cuplat la film?

cristina_vasiu_de_la_voce_si_cezar_de_la_x_factor.jpg

Cristina Vasiu de la „Vocea” şi Cezar Dometi, de la „X-Factor”
foto: Facebook

Cântăreții Cristina Vasiu, fostă concurentă la „Vocea României” (PRO TV) și Cezar Dometi, fost participant la „X Factor” (Antena 1), s-au cuplat la film. Vedete, influenceri şi bloggeri au urmărit marţi seara, în avanpremieră naţională, cea de-a treia parte a francizei John Wick, la Cinema City din Mega Mall.

Keanu Reeves îşi reia rolul de asasin profesionist şi duce un Război Total dictat prin acțiune supremă și curse explozive. Miza e chiar viața lui. De vineri filmul intră la cinema în toată ţara, însă printre invitaţi au venit şi multe vedete: Matei Negrescu, frumuşelul actor care abia a ieşit din reality-showul „Ferma – Un nou început” (PRO TV), Daniel Niţoiu şi Rareş Năstase de la PRO TV, Andrei Leonte, Howard Dell de la „Vocea Romaniei” şi serialul „Tânăr şi neliniştit”.

cezar_dometi_si_cristina_vasiu.jpg

Cristina şi Cezar s-au revăzut după multă vreme
foto: Facebook

Dintre invitați s-au remarcat foştii doi concurenţi de la „X Factor” și „Vocea Romaniei” Cristina Vasiu şi Cezar Dometi. Cei doi păreau foarte buni prieteni şi ne-am întrebat dacă nu cumva între ei ar fi mai mult decât o simplă prietenie. Cei doi s-au revăzut după ceva vreme și s-au distrat în faţa camerelor de fotografiat.

Un nou film din seria „John Wick”, cu Keanu Reeves, în cinematografe

Keanu Reeves revine pe marile ecrane în interpretarea deja legendarului personaj de acţiune şi îşi aşteaptă fanii în cinematografe, unde va putea fi vizionată pelicula. Cea de-a treia parte a celebrei francize îl găsește pe infailibilul asasin John Wick (Keanu Reeves) într-o nouă  situaţie la limita imposibilului: viața lui costă acum 14 milioane de dolari, drept pentru care o armată de vânători de recompense neobosiți este pe urmele lui. După uciderea unui membru al dubioasei organizații internaționale de asasini plătiți, conducerea l-a exclus pe Wick, lăsându-l fără protecție în vizorul celor mai nemiloși lunetişti din lume. ,,Viziunea avută de realizatori pentru acest film a fost atât de ambiţioasă încât m-am antrenat din greu pentru acest rol”, a declarat Keanu Reeves. Filmul de acţiune „John Wick 3: Război Total” este distribuit de Vertical Entertainment în cinematografele din toată țara începând cu 17 mai 2019.

Loading...