Cristina Stamate nu s-a mai căsătorit niciodată după ce şi-a prins soţul cu amanta

2-bd-dum-4-cristina-stamate_19iulie.jpg

cristina stamate sot
Cristina Stamate a fost operată pe cord deschis în urmă cu doi ani
Foto: arhivă personală

O veste tristă venită de la Spitalul Floreasca i-a bulversat pe colegii de scenă ai Cristinei Stamate. Actriţa şi-a dat ultima suflare luni dimineaţă (27 noiembrie), în jurul orei 06.30. Alexandru Arşinel, un apropiat, al regretatei artiste a mărturisit că încearcă să ia legătura cu familia ei, dar din câte ştie, Cristina Stamate nu mai avea pe nimeni. Ea s-a măritat la 20 de ani cu actorul Dan Ivănescu, de care a divorţat după 11 ani de căsnicie.

La numai patru zile de la moartea Stelei Popescu, o altă veste tristă îndoliază teatrul românesc. Actriţa Cristina Stamate s-a stins şi ea luni dimineaţă, pe patul de spital. Era internată de joi la Spitalul Floreasca, iar starea ei a început să se înrăutăţească duminică seară, când medicii au intubat-o şi au mutat-o la Secţia de Terapie Intensivă. Alexandru Arşinel, directorul Teatrului de Revistă "Constantin Tănase" a povestit că încearcă să ia legătura cu familia ei, pentru ca cei care au cunoscut-o să vină la teatru pentru a-şi lua rămas bun de la ea. 

"Doresc foarte mult să o expunem la teatru. În aceste momente nu reuşim să dăm de familia ei. Ştim că avea un frate in Israel, dar a murit. Era singură pe lume", a mărturisit Arşinel.

Cristina Stamate nu a avut copii. Actriţa a fost căsătorită 11 ani cu actiorul Dan Ivănescu, mariaj încheiat printr-un divorţ. Chiar ea a povestit că şi-a confruntat soţul aflat cu amanta chiar în casa lor şi apoi s-a întors pe scenă să-şi joace rolul. După acest moment ea nu s-a mai recăsătorit. 

"Am plecat de la teatru. Eram îmbrăcată într-un costum de clovn, foarte discret, de altfel, în toate culorile. Mi-am pus pardesiul pe deasupra, pentru că aşa cerea anotimpul şi m-am dus acasă. Nu pusese lanţul la uşă, aşa că am deschis foarte simplu, cu cheile mele. I-am văzut în aceeaşi încăpere şi am spus «bună seara». Că nu au făcut infarct pe moment, este fix treaba lor. Pe atunci fumam, am deschis şifonierul şi mi-am luat un pachet de ţigări, de parcă de asta venisem eu acasă, nu că m-ar fi stârnit femeia aia şi am plecat înapoi la teatru să joc. Numai eu ştiu cum am jucat actul II. O vreme am trecut peste infidelitate, pentru că am zis că după 11 ani te mai saturi de persoana de lângă tine, dar apoi am pus punct. Scuzele nu ar fi mers la mine. Nu sunt genul", a explicat Cristina Stamate la emisiunea "Dincolo de aparenţe".

Loading...

Citește și