Cristina Spătar, suspectă de cancer! Ce spune artista

cristina-spatar.jpg

Cristina Spătar
FOTO: Arhiva personală

Cristina Spătar a fost prezentă miercuri seară (24 februarie) în platoul emisiunii ''Teo Show'', unde a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat în urmă cu un an, pe vremea când soţul ei, Alin Ionescu, era la închisoare.

Cristina Spătar a vorbit despre perioada foarte grea prin care a trecut în urmă cu un an, după ce soţul ei a fost arestat. Pe lângă acest şoc, cântăreaţa a trecut, la scurt timp, prin alt moment dificil. Cristina Spătar a declarat că a fost suspectă de cancer, în perioada în care soţul ei a fost închis, de aceea a trebuit să treacă singură prin această încercare. 

''Când soţul meu era arestat, am fost suspectă de cancer. A fost foarte greu. Nu am mai spus asta până acum. Am urmat un tratament naturist. Am fost la controlul anual, cum se duc toate femeile. Aşa am aflat. Am fost singură atunci, Alin era închis. Am repetat analiza de patru ori, am făcut testul Papanicolau. Acum sunt bine, slavă Domnului'', a mărturisit Cristina la Kanal D.

De asemenea, solista a mărturisit că nu va divorţa de tatăl copiilor ei, deşi Alin Ionescu a fost surprins de mai multe ori în preajma altor domnişoare.

"Eu merg mai departe. Mă focusez pe copii. Încerc să îi fiu alături şi lui. Copiilor le spun că tati e la serviciu. Când vine acasă, ne jucăm cu copiii, sâmbătă îi duce la mall, la tenis. E un tată foarte bun. Încerc să fiu puternică şi să rezist, ştiu că va urma o perioadă foarte grea. Fetele care aşteaptă divorţul, mai au de aşteptat. Noi nu vom divorţa. Nu mai cred în fidelitate, dar cred în dragoste. Sper să rămânem până la sfârşit împreună, eu consider că ne înţelegem. Nu ştiu cât este el de corect, dar eu îl iubesc", a spus Cristina Spătar.

Loading...

Citește și

 • cristina spatar

  La cei 43 de ani, Cristina Spătar are o siluetă de invidiat, însă semnele naşterii nu pot fi corectate doar cu sport.

 • alin ionescu cristina spatar divort familie

  Cristina Spătar traversează o perioadă de coşmar. Cântăreaţa a rămas singură după ce soţul ei a luat decizia de a se muta din vila în care locuiau împreună. Această ultimă mişcare nu face altceva decât să întărească zvonurile privind un iminent divorţ între cei doi.

 • Alin Ionescu si familia

  A avut probleme cu legea, dar se pare că necazurile s-au mutat în relaţia de cuplu. Alin Ionescu, soţul Cristinei Spătar, a scăpat de arest, însă asupra lui planează acum alte suspiciuni, de infidelitate. Omul de afaceri a fost văzut în ultima vreme în compania altor doamne, iar aceste escapade ale afaceristului au dat curs unor zvonuri privind un iminent divorţ.

 • alin ionescu amanta bruneta

  Zvonuri despre un posibil divorț între Cristina Spătar și Alin Ionescu exuistă de ceva vreme. Acum, însă, paparazii de la Kanal D l-au surprins pe omul de afaceri cu o brunetă suspectă, așa că soțul solistei și-a găsit cu greu cuvintele ca să explice cine este domnișoara.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1