Cristina Spătar și Rocsana Marcu s-au operat împreună cu 5.000 €

Vedete, dar şi colege de suferinţă! Una şi-a mărit, alta şi-a subţiat: Cristina Spătar şi-a pus silicoane de 485 de ml, iar Rocsana Marcu a obţinut o talie de viespe pe care nu a avut-o niciodată.

Sâmbătă a fost ziua marilor schimbări, atât  pentru Cristina Spătar (43 de ani), cât şi pentru Rocsana Marcu (34 de ani). În aceeaşi zi, cele două vedete s-au lăsat pe mâna medicului Vitalie Stan, în speranţa că acesta le va şterge semnele naşterii, de pe trup. Cântăreaţa era nemulţumită de faptul că sânii i se cam lăsaseră, după ce a alăptat cei doi copii,  iar prezentatoarea de la Antena Stars şi-a dorit să scape de grăsimea de pe abdomen, coapse, dar şi de depunerile inestetice de grăsime situate deasupra sânilor. 

rocsana marcuZoom
Prezentatoarea Antena Stars, zâmbitoare alături de medicul Vitalie Stan înainte să intre în sala de operații
Foto: Facebook

Deşi a avut mai puţin curaj, Cristina a urcat prima pe masa de operaţie. Medicul Vitalie i-a schimbat silicoanele vechi de 12 ani, cu unele de calitate, dar şi puţin mai mari. ”Am înlocuit protezele de 370 ml, cu unele de 485 ml, şi le-am repoziţionat. Cristina avut nevoie şi de un lifting (ridicare) mamar, pentru că proteza dreaptă era mult mai deplasată şi se putea observa asimetria”, a declarat Vitalie Stan, pentru Click! Operaţia, care ar fi costat 3.000 de euro, a durat mai bine de ouă ore, însă Cristina s-a trezit cu sâni mai fermi şi mai frumoşi, iar timp de trei luni trebuie să poarte corset medical. Apropiaţii ei susţin că şi-ar fi făcut aceste îmbunătăţiri pentru a-l impresiona pe soţul ei, Alin Ionescu, care de ceva vreme îşi dă întâlnire cu alte femei în oraş. 

Zoom
În ultima vreme, Rocsana purta doar rochii largi, care să-i acopere burtica

A urmat-o Rocsana Marcu, extrem de decisă, pentru că nu mai suporta colăceii cu care s-a ales după cele două naşteri şi pe care nu i-a putut da jos nici cu sport, nici cu dietă. Operaţia de liposucţie, care ar fi costat 2.000 de euro, a durat două ore, iar Vitalie i-a scos de pe coapse şi abdomen trei litri de grăsime! În plus, medicul a scăpat-o şi de grăsimea situată între subraţ şi sân. După ce s-a trezit din anestezie, Rocsana a rămas uimită. ”În sfarşit, am talie. Nu pot să cred. Doctoraşul nostru e genial”, a declarat Rocsana Marcu. Blondina s-a externat duminică la ora 12. ”Mă simt foarte bine, mâine (n.r. astăzi) sunt în emisiune”, ne-a mai spus Rocsana, care trebuie să poarte o lună corset.

Bianca arată ca o rățușcă, după ce și-a mărit buzele

Zoom
Bianca Drăgușanu a fost luată peste picior de fani

Și Bianca Drăgușanu este o abonată a operațiilor estetice. De-a lungul timpului, ea și-a subțiat gambele, talia și coapsele, dar și-a mărit și bustul cu 800 ml de silicon. La sfârșitul anului trecut, Bianca Drăgușanu (34 de ani)  a mai trecut printr-o serie de transformări. Mai precis, ea și-a micșorat nasul și și-a mărit extrem de mult buzele cu acid hialuronic. Vedeta și-a pus recent o poză pe Facebook, în care se laudă cu zâmbetul ei senzual. Numai că fanii sunt de părere că blondina a exagerat și că nu-i stă bine deloc. (Cristina Ologeanu)

loading...
Loading...

Citește și

  • Cristina Spătar (42 de ani) a vorbit miercuri seară la emisiunea ''Teo Show'' despre un posibil divorţ de tatăl copiilor ei, Alin Ionescu. Solista a mărturisit că soţul ei a fost surprins de mai multe ori în compania altor femei, dar relaţia lor nu a întâmpinat greutăţi.

  • cristina spatar preot parintele ciprian

    „Nu mai cred în fidelitate”, spune cu amărăciune Cristina Spătar (43 de ani). Cântăreaţa a dezvăluit în cadrul unui interviu pentru un blog că ultima oară când soţul ei i-a dat un mesaj de dragoste a fost acum trei luni. Deşi i-a fost alături în cele mai grele momente lui Alin Ionescu, acesta nu i-a răspuns cu aceeaşi monedă, ci s-a arătat interesat de alte domnişoare.

  • cristina spatar alin ionescu casnicie mariaj divort

    Cristian Spătar se încăpăţânează să recunoască faptul că are probleme în căsnicie. Deşi a fost văzută cu lacrimi pe obraji şi rugându-se pe la biserici, artista susţine că lucrurile încep să reintre pe făgaşul normal în familia ei.

  • cristina spatar

    De mai bine de un an și jumătate viața Cristinei Spătar s-a transformat într-un iad. După ce și-a văzut soțul arestat sub acuzația de evaziune fiscală, artista trăiește coșmarul femeii înșelate care trebuie să aleagă dacă mai rămâne cu tatăl copiilor ei sau ia viața în piept de una singură. Cert este că problemele au început să se reflecte în silueta Cristinei. Mult slăbită, zâmbind doar de formă, artista recunoaște că a pierdut multe kilograme în ultimele luni.