Cristina Spătar a rămas cu vânătăi serioase după accident

cristina_spatar.jpg

cristina spatar
Cristina Spătar
Foto: arhivă personală

În data de 15 iunie, miercurea trecută, Cristina a trecut printr-un accident grav, unde s-a lovit puternic la cap, mâini și picioare. Nu a dat mare atenție, căci s-a simțit bine pe moment, dar acum, cântăreața este nevoită să meargă din nou la medic pentru a face un RMN.

Cristina Spătar a participat luni seară, 20 iunie, la deschiderea celui mai mare centru de tatuaje din România, unde a atras atenția cu ținuta sa. A purtat o rochie vaporoasă și decoltată, dar a fost atentă să-și mascheze vânătăile de pe picioare. Cu toate acestea, a stat de vorbă cu Teo Trandafir pentru emisiunea "Teo Show" și și-a arătat genunchii loviți.

"O să merg la RMN, nu am vrut atunci pe loc să merg. Cei de la salvare m-au întrebat, mi-au luat tenisiunea, dar era în limite normale. A fost un șoc, îmsă zilele astea trebuie să merg la controale", a spus Spătar.

vanataie_cristina_spatar.jpg

vanatai cristina spatar
Cristina Spătar a rămas cu urme serioase după accidentul din 15 iunie
Foto: captură video Teo Show

 

Artista se afla la volanul mașinii sale, în localitatea Crevedia, unde se află vila acesteia. Bolidul de lux, în valoare de aproximativ 80.000 de euro, a fost serios avariat. Ca o ironie a sorții, accidentul s-a petrecut în fața unei biserici, iar vinovat pentru impactul violent se face șoferul celeilalte mașini, care a intrat direct în automobilul cântăreței.

masina_spatar.jpg

masina cristina spatar
Bolidul de 80.000 de euro a fost grav avariat
Foto: Click!
Loading...

Citește și

  • La șase zile de la accidentul rutier, Cristina Spătar s-a afișat pentru prima dată la un eveniment monden. Solista a fost invitată la inaugurarea celui mai mare centru de tatuaje din țară și a făcut furori cu ținuta ei decoltată.

  • Cristina Spătar trece prin momente grele. După ce în decursul zilei de miercuri, soțul ei, Alin Ionescu, a anunțat că sunt separați de mai mult timp și vor divorța, solista a fost implicată într-un accident de circulație, în urmă cu câteva minute.

  • Se spune că un necaz nu vine niciodată singur. După ce că se află în plin scandal cu soţul ei, Alin Ionescu, de care va divorţa, cântăreaţa Cristina Spătar este şi într-un mare impas financiar. Din acest motiv, ea nu-şi mai permite să îşi cumpere haine noi, astfel că artista a revenit la ţinutele pe care le purta în urmă cu mai bine de 10 ani, pe care le-a scos de la naftalină.

  • cristina spatar

    Cristina Spătar (44 de ani) este aproape divorțată, dar relația cu mama lui Alin Ionescu nu s-a deteriorat. Soacra este aliata cântăreței, cea care o ajută cu copiii și cu toate treburile casei. Este bucătarul-șef și cea care îi face toate poftele culinare celei supranumite regina R&B.

  • cristina spatar

    Cristina Spătar a fost implicată într-un accident de mașină în seara zilei de miercuri, 15 iunie, în localitatea Crevedia. Cântăreața se afla la volanului bolidului său de lux, în valoare de 80.000 de euro, care a și fost serios avariat. Accidentul s-a petrecut în fața unei biserici, iar vinovat pentru impactul violent se face șoferul celeilalte mașini, care a intrat aproape frontal în automobilul Cristinei.