Cristina Spătar, pregătită de divorţ? Ce spune despre mariajul ei

cristina-spatar.jpg

Cristina Spătar
FOTO: Arhiva personală

Cristina Spătar s-a resemnat în faţa zvonurile privind infidelitatea soţului. Artista lasă să se înţeleagă că a făcut orice i-a stat în puţinţă pentru a-şi salva căsnicia cu omul de afaceri Alin Ionescu şi a făcut acest lucru de dragul copiilor, însă se pare că nu a fost suficient.

Cristna Spătar face declaraţii surpinzătoare în ceea ce priveşte relaţia ei de cuplu. După ce lin IOnescu a fost surprins de mai multe ori în compania altor femei, artista a subliniat că nu va divorţa. Acum, lasă să se înţeleagă că a cam obosit să lupte pentru relaţia ei.   

"O perioadă merită să înduri anumite lucruri pentru copii, dar nu la infinit. Pentru copii e cel mai greu când apar conflictele între părinți”, a spus cântăreața pentru emisiunea Oanei Turcu. Artista pare că s-a consolat cu ideea că soţul o înşală su cel puţin aşa lasă să se înţeleagă din ultimele ei declaraţii. "Nu există bărbat fidel. E bine, ca femei, să avem rezervele noastre”, s-a confesat Cristina, care recunoaște că îi este foarte greu fără mama ei. "Sunt sigură că dacă ar fi fost mama lângă mine mi-ar fi spus ce să fac. Ar fi știut ce sfat să îmi dea”, a mai spune ea.

main_cristina_spatar.jpg

cristina
Cristina şi Alin, pe vremea când erau fericiţi împreună
Foto Arhivă Personală

În ultimele luni, Alin Ionescu, eliberat din arestul preventiv în care ajunsese după ce a fost acuzat de procurori de un prejudiciu imens, a fost surprins în compania mai multor domnişoare şi nici una dintre ele nu era soţia lui. Afaceristul i-ar fi explicat soţiei că toate sunt femei cu care face afaceri, lucru care i-a ridicat solistei semne de întrebare. 

Cristina Spătar și Alin Ionescu s-au cununat civil în iunie 2007, la doar patru luni după debutul relației lor

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1