Cristina Spătar, pe aceeași scenă cu fata lui Aurelian Preda

1.jpg

Cristina Spatar, solista, Aurelian Preda, Anamaria Preda, concert, inaugurare,fiica lui Aurelian Preda
Anamaria Preda, Nicușor Iordan și Cristina Spătar

După moartea ui Aurelian Preda, Cristina Spătar s-a apropiat mai mult de fiica acestuia. Celebra cântăreață și Anamaria Preda vor cânta împreună, vineri, pe scena unui mall situat pe Calea 13 Septembrie.

Cristina Spătar știe prin ce momente a trecut Anamaria Preda după ce și-a pierdut tatăl, în septembrie anul trecut, pentru că aceasta a rămas fără mamă la vârsta de 21 de ani. Artista i-a fost alături adolescentei în această perioadă și a susținut-o enorm. Iată că artista și fata lui Aurelian Preda vor fi împreună și pe scenă, chiar la finalul acestei săptămâni. Vineri, 15 decembrie, ora 17.00, cu ocazia aniversării unui mall din Calea 13 Septembrie, cele două vor cânta și vor înveseli atmosfera, alături de alți soliști de muzică populară, precum Claudia Ghițulescu, Mihaela Gurău, Anamaria Preda și Nicușor Iordan.

“Va fi o petrecere adevarată, cu cântece din folclor, așa cum îi place românului la zi de sărbătoare. Ne vom veseli împreună până târziu, la aniversarea Prosper Plaza”, a spus Cristina Spătar. Programului muzical i se adaugă și un moment de stand-up comedy, care va fi susținut de Malu Chivu. Actorul s-a facut remarcat în celebrul serial difuzat la Pro Tv, “Las Fierbinți”, așa că este pregătit cu cele mai bune glume pentru a binedispune petrecăretii. Pentru toți cei care vor să se distreze românește alături de artiștii invitați, intrarea este liberă!

loading...
Loading...