Cristina Spătar, de mână cu iubitul misterios, la plajă! Ce bine arată vedeta în costum de baie!

cristina-spatar-copii-vacanta.jpg

Cristina Spătar e în vacanță cu copiii și iubitul
Foto Instagram

Cristina Spătar a plecat în vacanță cu micuții și iubitul ei, profitând de temperaturile ridicate din termometre. Cântăreața a publicat pe rețelele de socializare o imagine intrată deja în categoria „trendurilor” de pe Instagram, în care se ține de mână cu partenerul ei în timp ce privește zâmbitoare la cameră. Cristina pare că a dat uitării problemele din viața ei, alături de noul iubit, și privește încrezătoare către viitor.

Cristina Spătar a dezvăluit recent că a reușit să treacă peste divorțul de fostul soț cu ajutorul unui bărbat misterios, care i-a fost alături pe întreaga durată, ceea ce a sădit în inima ei și sentimente pentru acesta. Deși nu a dorit să îi dezvăluie identitatea, cântăreața a explicat că formează de trei ani un cuplu cu acesta, iubitul ei cunoscându-i deja și copiii.

Cristina Spătar, în vacanță cu iubitul misterios

Discretă din fire, deși a decis să-l țină „ascuns” până acum pe cel ce o face fericită, se pare că, treptat, Cristina începe să nu se mai ferească atât de tare de „curioși”. Aceasta a publicat în mediul online o imagine de la plajă, în care apare în costum de baie, ținâdnu-se romantic de mână cu partenerul ei de viață, alături de care este posibil să se și mute în curând. Se pare că cei doi parteneri sunt în vacanță, alături și de copiii Cristinei Spătar din relația anterioară, Albert și Aidă, semn că noul bărbat din viața cântăreței are o relație bună și cu micuții, nu numai cu aceasta. Ce să mai, aceștia se comportă deja ca o familie, bifând vacanțe împreună.

cristina-spatar-vacanta-iubit.jpg

Cristina Spătar, siluetă sexy în costum de baie la 45 de ani
Foto Instagram

Cristina Spătar, despre relația cu bărbatul misterios din viața ei

„El nu are copii. Întotdeauna vorbește la plural. Îi cunoaște pe ai mei, îi ajută la lecții, se joacă. El mă ajută din toate punctele de vedere. Sunt foarte fericită. Dacă nu aș fi avut un bărbat lângă mine mi-ar fi fost mult mai greu. Eu sunt o femeie foarte sensibilă și am avut nevoie de suport. Mai nou am devenit puternică, zic eu”, spunea Cristina recent, în cadrul unei emisiuni TV.

De asemenea, cântăreața vrea să pună bazele întemeierii unei familii noi, luând decizia de a face credit pentru achiziționarea unei locuințe.Cristina Spătar locuiește în prezent cu chirie, alături de copiii săi, într-un apartament modest din București după ce fostul ei soț i-a cerut să se mute din vila lui.

„E adevărat că îmi doresc o casă mare și frumoasă. Fac un credit pe 10 ani, pe firmă. Totul e frumos și bine. O să ne mutăm toată familia. Acum locuim într-un apartament drăguț. Ne facem casă. Ne trebuie să avem unde să face facem grătar și curte pentru copii. Albert vrea să joace fotbal toată ziua”, a mai spus Cristina Spătar. Cântăreața are doi copii din mariajul cu Alin Ionescu, de care a divorțat în urmă cu trei ani.

Loading...

Citește și