Cristina Şişcanu a intrat la dietă! Câte kilograme vrea să slăbească

siscanu.jpg

cristina siscanu
Cristina Şişcanu se află la mare cu fetiţa ei, Petra
Foto: arhivă personală

Cristina Şişcanu face parada costumelor de baie şi are şi motive să se expună în cele mai sexy ipostaze. Soţia lui Mădălin Ionescu a slăbit după sarcină şi arată fabulos. Şatena s-a fotografia la malul mării stârnind invidia multor domnişoare. Ea a devenit mămică în urmă cu un an şi trei luni şi de atunci a început lupta cu kilogramele pe care o continuă şi acum.

Cristina Şişcanu a avut o perioadă în care a slăbit kilogram după kilogram. Acest lucru s-a întâmplat la scurt timp după naştere, dar la un moment dat procesul de topire a kilogramelor în plus a bătut pasul pe loc. Aflată în vacanţă, Cristina a făcut plajă în cele mai sexy costume de baie, iar admiratorii ei nu au putut să nu remarce cât de bine arată.   

cristina.jpg

cristina siscanu vacanta
Cristina Şişcanu este topită după fetiţa ei
Foto: arhivă personală

"Sunt încă in proces de slăbire. În vacanța , am trișat cu desert. Dar de mâine ... gata!  Eu dacă am pus vreo 26 in sarcina... nu puteam să mai aman așa mult momentul mobilizării. Acum când au mai rămas de dat jos 5, alunec mai ușor in ispită", a povestit Cristina Şişcanu.

Soţia lui Mădălin Ionescu a devenit mămică în primăvara lui 2017. Atunci, Cristina a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă, pe Petra căreia îi arată dragostea ei necondiţionată. În casa omul de televiziune, pe lângă Petra, mai cresc şi cei doi copii ai lui Mădălin Ionescu din mariajul anterior, cu care soţia lui Cristina are o relaţie foarte strânsă. 

loading...
Loading...

Citește și

 • cristina siscanu fetita petra

  După un început de vacanţă furtunos, care a stat sub semnul întrebării, Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu se relaxează în sfârşit alături de fiica lor Petra în Grecia. Chiar dacă ploile nu le mai strică concediul, comentariile răutăcioase la adresa soţiei omului de televiziune i-au lăsat şatenei un gust amar. Cristina a mărturisit chiar ea că a primit multe mesaje în care este criticată pentru silueta ei. Basarabeanca a născut în urmă cu un an şi a scăpat de kilogramele acumlate în sarcină, dar nu este o prezenţă obişnuită la sala de fitness.

 • cristina siscanu decolteu critici

  Petrecere cu 250 de invitaţi i-au organizat Mădălin Ionescu şi Cristina Şişcanu fetiţei lor, Petra. Acesta este primul eveniment dat în cinstea ei după botezul care a avut loc în această vară. Emoţionaţi, părinţii micuţei şi-au aşteptat oaspeţii la un centru de evenimente din Pipera, unde au onorat invitaţia, nume sonore din showbiz: Oana Roman, Brigitte Năstase, Adelina Pestriţu şi designerul Paula Milea.

 • cristina siscanu botez gabriela cristea

  Apariţia îndrăzneaţă a Cristinei Şişcanu de la botezul fetiţei Gabrielei Cristea a fost intens comentată. Vedeta a ales o ţinută retro de un roşu aprins, culoare puternică ce i-a întregit tot outfit-ul. Seara, însă la petrecerea de botez, naşa a schimbat total registrul. A înlocuit rochia mulată cu una comodă, stil capot, într-o nuanţă cuminte de auriu. Şatena nu s-a mai încumetat să mai poarte nici accesorii, aşa că schimbarea între cele două momente a fost extrem de mare.

 • madalin ionescu

  Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu și-au refăcut recent proviziile după sărbătorile de iarnă, într-un magazin de tip cash&carry din nordul Capitalei. Cei doi aveau un aer ușor obosit, după maratonul festiv de la sfârșitul lui decembrie și începutul lui ianuarie, dar erau foarte dichisiți.