Cristina Șișcanu, categorică: «Nu am nicio intervenție estetică»

cristina-siscanu-1.jpg

Cristina Șișcanu a explicat că preferă naturalul și că până acum nu a pășit în cabinetele esteticienilor
Foto: Instagram

Jurnalista Cristina Șișcanu s-a săturat, probabil, să tot fie întrebată de prietenii săi virtuali dacă în spatele imaginilor perfecte pe care le publică pe rețelele de socializare nu ar sta cumva și câteva vizite în cabinetul esteticianului. Fermă în privința acestei situații, Cristina a explicat că nici vorbă de așa ceva, chiar dacă mai are puțin și împlinește 35 de ani, iar alte fete care își etalează frumusețea pe rețelele de socializare încep mult mai devreme cu procedurile de acest tip.

Cristina Șișcanu a afirmat, printr-un mesaj pe care l-a publicat pe contul său de socializare, că nu are nicio intervenție estetică și a mărturisit că vrea să îmbătrânească frumos.

Cristina Șișcanu spune că nu are intervenții estetice

Jurnalista, care peste puțin timp va împlini 35 de ani, a explicat că atât chipul său, cât și sprâncenele sau nuanța părului său sunt naturale, chiar dacă trăim într-o eră în care operațiile estetice sunt la ordinea zilei. Aceasta nu a intrat însă în subiectul ce privește retușarea pozelor în programe special destinate acestei activități, la care apelează multe vedete pentru a apărea „fără cusur” în mediul online. 

„Mai e puțin și fac 35 de ani… nu am părul vopsit, nu am sprâncenele tatuate, nu am nicio intervenție chirurgicală estetică , nici nu mi-am făcut injectări sau alte minuni în față.

cristina-siscanu2.jpg

Cristina Șișcanu reușește să strângă mii de like-uri la pozele sale din mediul virtual
Foto: Instagram

Habar nu am dacă arăt ok pentru vârstă mea sau nu, dar știu că nu sufăr … nu sunt disperată și asta pentru că pe primul loc au fost alte lucruri. Decât să fiu o babă cu pielea întinsă și cu pătrățele (și pentru acestea trebuie să petrec ore în șir la saloane și la sălile de sport), prefer să fiu o babă rezonabilă, (iar acum, cât sunt tanăra, să dedic mare parte a timpului pentru a construi), cu copii și realizări, astfel încât la bătrânețe să stau prin saloane și prin sălile de sport.

A nu se înțelege greșit: nu îmi plac femeile neîngrijite și delăsătoare! Dar nu apreciez nici obsedatele (de felul în care arată în detrimentul altor aspecte). Și îmi place naturalul… atât cât te ține! Iar dacă recurgi la ajustări… nici să nu se observe! Eu mă pregătesc… că după 35, voi avea nevoie! ?”, a scris Cristina Șișcanu în mediul online.

Cristina este soția fostului prezentator de televiziune Mădălin Ionescu, iar alături de acesta are o fetiță pe nume Petra, după care ambii sunt „topiți”. Cei doi își dedică timpul în mod majoritar creșterii copiilor lor, având în vedere că Mădălin Ionescu mai are doi copii din căsnicia sa anterioară, pe Ștefania și Filip.

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1