Cristina Rus, dietă “sinucigașă”. Uite care e prețul siluetei perfecte!

23114802_1889739281041399_288062975_n.jpg

Cristina Rus, dieta, silueta, regim, cura de slabire, Dragos Bilteanu, familie
Cristina Rus, surprinsă vara aceasta, la mare. Arăta senzațional în costum de baie
foto: Mihai Ionescu

Este mama a doi copii, are 36 de ani, și ar putea urca oricând pe podiumul de modă. Cristina Rus, fosta solistă de la trupa Blondy, a atras toate privirile săptămâna trecută, la petrecerea revistei “OK!”. Silueta perfectă se întreține însă cu mult efort.

Am întrebat-o pe Cristina Rus cum arată meniul ei zilnic și, așa cum bănuiam, vedeta și-a cam pus lacăt pe frigider. “Arăt așa pentru că nu mănânc mult. Dimineața mă trezesc, beau apă, mănânc un măr, după două-trei ore mai mănânc o salată cu nuci, semințe sau fulgi de cereale. La prânz beau un cappuccino, după care mănânc un orez cu carne de pui, care este destul de lejer, dar și consistent. Mișcare fac, însă de vreo două luni încoace am mers mai rar la sală. Mi-am definit corpul și acum pot să merg răruț”, ne-a spus Cristina Rus. Fosta solistă nu trebuie să petreacă mult timp în bucătărie nici pentru soțul ei, afaceristul Dragoș Bîlteanu. “De gătit, gătesc foarte rar, pentru că sunt seri când eu și soțul meu preferăm să ieșim în oraș pentru cină. Uneori mai facem o comandă pentru acasă”.

cristina-rus-1.jpg

Cristina Rus, Dragos Bilteanu, sot, nepoata, modelling, petrecere OK!, moda
Cristina Rus, la petrecerea "OK!"
foto: OK!

Sunt căsătoriți de șapte ani și au doi copii

Cristina Rus (35 de ani) şi Dragoş Bîlteanu (38 de ani) s-au căsătorit în 2009. Cântăreaţa, care era pe „val” în perioada respectivă, a renunţat la carieră pentru a se dedica creşterii copiilor. În 2010, s-a născut primul lor copil, Dragoş, iar în februarie 2014 Cristina i-a dăruit soţului şi o fetiţă, pe Cristina Maria. În toate interviurile, cântăreaţa a declarat că cel mai important lucru pentru ea este să aibă grijă de creşterea şi de educaţia copiilor, aşa că muzica a trecut în plan secund.

Cristina Rus și Dragoș Bîlteanu.jpg

Cristina Rus și Dragoș Bîlteanu
Loading...

Citește și

  • Toată lumea se aștepta să vină la brațul soțului ei, Dragoș Bîlteanu, însă Cristina Rus și-a făcut apariția alături de o adolescentă cu picioare până în gât, față angelică și extrem de elegantă. Artista ne-a dezvăluit identitatea tinerei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1