Cristina Cioran, goală puşcă pe scenă! Sute de oameni au văzut-o dezbrăcată

cristina_cioran.jpg

cristina cioran goala scena teatru
Cristina Cioran a apărut goală pe scenă în anul 2000, într-o piesă de teatru
Foto: eva.ro

Cristina Cioran este una dintre vedetele cărora li s-a propus în repetate rânduri să pozeze goale, pentru sume de bani consistente. De fiecare dată însă, actriţa a refuzat.

Şi totuşi, Cristina a apărut goală în faţa a sute de oameni, în timpul unui spectacol de teatru. S-a întâmplat în anul 2000, iar scena în care actriţa a apărut atunci a fost cu adevărat una memorabilă.

"Da, m-am dezbrăcat într-un spectacol de teatru care arăta viaţa din lagăr a evreilor. La finalul lui era o scenă destul de dură, în care o evreică era dezbrăcată şi torturată. Spectacolul se numea «AN DIE MUSIK» şi l-am jucat în anul 2000 prin toată Europa. În România s-a jucat la Teatrul Evreiesc de Stat", a declarat ea pentru ziarul Ring.

cristina.jpg

cristina cioran goala pe scena spectacol
Actriţa a fost total dezinhibată pe scenă
Foto: arhiva personală

Ajunsă la vârsta de 37 de ani, Cristina Cioran nu exclude posibilitatea ca, într-o zi, să apară goală pe coperta unei reviste. "Nu ştiu dacă aş accepta să apar goală într-un film. Toate aceste lucruri se negociază, se discută, se justifică, se argumentează. A fost goală la 65 de ani Diane Keaton şi n-a murit nimeni. Nu cred că e o problemă goliciunea. Nu cred că sunt cea mai pudică din lume şi nu prea avem ce să ascundem, că toate arătăm cam la fel. Adică avem aceleaşi lucruri în aceleaşi locuri. Eu nu spun niciodată, niciodată. Depinde de proiect. Atunci când este vorba de ceva intim al meu, ştiu să negociez foarte bine. Au fost propuneri să apar goală. Şi în filmul "Margot" ar fi trebuit să apar dezbrăcată, dar am negociat foarte bine şi nu s-a mai întâmplat. Goliciunea nu înseamnă neapărat sexy. O femeie sexy este şi îmbrăcată, în lenjerie, în desuuri", a competat actriţa.
 
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1