Cristina Cioran, goală de dragul artei! "Da, m-am dezbrăcat..."

cristina_cioran.jpg

Cristina Cioran
Foto: Arhiva personală

Cristina Cioran a dezvăluit că, deşi nu a apărut goală în paginile revistelor pentru bărbaţi, a renunţat la haine pentru o piesă de teatru.

Actriţa a povestit, pentru ziarulring.ro, că a jucat într-un spectacol despre viaţa din lagăr a everilor, iar la final a trebuit să se dezbrace petnru o scenă dură. 

"Da, m-am dezbrăcat într-un spectacol de teatru care arăta viaţa din lagăr a evreilor. La finalul lui era o scenă destul de dură, în care o evreică era dezbrăcată şi torturată. Spectacolul se numea << AN DIE MUSIK >> şi l-am jucat în anul 2000 prin toată Europa. În România s-a jucat la Teatrul Evreiesc de Stat", a declarat Cristina.

Mai mult, ea a recunoscut că i s-a propus la un moment dat să pozeze într-o revistă, dar nu a dat curs. 

"Am primit o propunere acum câţiva ani, dar nu a fost una serioasă şi nici eu nu am luat-o în serios. Când eram foarte mică, mama mi-a spus că dacă vreau să fac ceva în viaţă, nu trebuie să fie ceva de care să mă ruşinez mai târziu. Nu am dat curs unei astfel de propuneri pentru că nu face parte din mine. N-am putut să merg mai departe pe latura asta extrem de sexuală", a adăugat Cristina.
Deşi a apărut goală pe scenă, Cristina nu vrea să repede experienţa pe film. Cu toate că în filmul "Margot" ar fi trebuit să apară dezbrăcată, Cristina a negociat dur şi a obţinut ceea ce îşi dorea. 

Nu ştiu dacă aş accepta să apar goală într-un film. Toate aceste lucruri se negociază, se discută, se justifică, se argumentează. A fost goală la 65 de ani Diane Keaton şi n-a murit nimeni. Nu cred că e o problemă goliciunea. Nu cred că sunt cea mai pudică din lume şi nu prea avem ce să ascundem, că toate arătăm cam la fel. Adică avem aceleaşi lucruri în aceleaşi locuri. Eu nu spun niciodată, niciodată. Depinde de proiect. Atunci când este vorba de ceva intim al meu, ştiu să negociez foarte bine. Au fost propuneri să apar goală. Şi în filmul "Margot" ar fi trebuit să apar dezbrăcată, dar am negociat foarte bine şi nu s-a mai întâmplat. Goliciunea nu înseamnă neapărat sexy. O femeie sexy este şi îmbrăcată, în lenjerie, în desuuri", a încheiat Cristina Cioran.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1