Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, cele mai frumoase amintiri de Crăciun

cristina_ciobanasu_vlad_gherman_happy_channel.jpg

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au povestit despre cele mai frumoase amintiri din perioada Crăciunului

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, gazdele emisiunii “CulTOUR” și actori în serialul “Fructul oprit”, au vorbit despre cele mai frumoase momente din copilărie, petrecute în perioada Crăciunului.

O ediție specială care aduce în fața telespectatorilor imagini din locuința celor doi, amenajată de sărbătoare, dar și lucruri neștiute despre cei doi.

“Crăciunul înseamnă pentru mine familie. Este un prilej să ne adunăm cu toții, unchi, bunici, rude. Este cea mai frumoasă perioadă din an!”, a spus Vlad Gherman, la “CulTOUR”. 

“De fiecare dată, împodobim bradul  acompaniați de un colind frumos”, a completat el.

Cristina Ciobănașu a vorbit despre cel mai frumos cadou pe care l-a primit cu prilejul acestei sărbători. “O brățară în formă de inimioară, pe care am primit-o de la Vlad, atunci când am sărbătorit primul nostru Crăciun împreună”, a mărturisit ea.

Loading...

Citește și

  • Dublă aniversare pe platourile de filmare ale serialului “Fructul oprit”! Cristina Ciobănașu și Victor Popescu au început săptămâna în forță, îmbinând utilul cu plăcutul. Născuți în aceeași zi, pe 24 septembrie, cei doi au fost sărbătoriți de colegii lor, primind numeroase urări, dar și surprize mari.

  • Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman sunt în vacanță în Spania și se bucură din plin de atracțiile turistice, dar și de momentele frumoase petrecute împreună. Cei doi „porumbei” au ales drept destinație Barcelona, iar pozele pe care le-au publicat pe rețelele de socializare sunt grăitoare și arată cât de mult se distrează aceștia. Îndrăgostiții nu au ratat nici momentul de a-și împărtăși dragostea ce și-o poartă și cu prietenii lor virtuali, o poză în care se sărută într-o locație romantică făcând deliciul urmăritorilor lor de pe Instagram.