Cristian Hrubaru s-a tuns după 20 de ani! - FOTO EXCLUSIV

14-vedete-1-hrubaru.jpg

Acum. Este tuns periuţă
Foto: ARHIVA PERSONALĂ

Schimbări radicale pentru celebrul rocker de la „Cronica Cârcotaşilor”. Pentru că joi Cristian Hrubaru împlineşte 43 de ani, şi-a făcut un cadou special. A renunţat la plete după 20 de ani.

„Simţeam nevoia să nu-mi mai fâlfâie nimic pe cap”, a povestit Cristian Hrubaru, în exclusivitate pentru Click! Când i-a venit ideea să se tundă, a vrut să demareze o campanie în care şi alte vedete cu păr lung să se tundă, pentru a aduna bani în scopuri umanitare. Însă nu a avut noroc... Totuşi, a găsit altă soluţie.

„Înainte de a mă tunde mi-am împletit o coadă şi am donat-o la recuzită pentru «Cronica Cârcotaşilor» ca să se facă mustăţi din ea. Recuzitera «poftea» de mult la părul meu şi iată că i-am îndeplinit dorinţa”, a mai spus Hrubaru, pentru Click!

«Am avut parte de o petrecere-surpriză»

Zoom
Cristi, în tinereţe

Chiar dacă ziua lui e abia joi, Hrubaru a fost aniversat în avans de colegii de la radio, căci lucrează şi ca DJ la Rock FM: „Am avut parte de o petrecere-surpriză duminică. Prietenii şi colegii mei din formaţia Trooper şi cei de la RockFM, cu complicitatea fiicei şi soţiei mele, au intrat în living şi m-au surprins. Eu eram în bucătărie, televizorul era dat tare şi când am ieşit şi i-am văzut nu-mi venea să cred. Am primit mai multe cadouri, printre care o chitară, o staţie, un tort special, în formă de staţie”, a mai spus Hrubaru, pe care îl veţi revedea la „Cronica Cârcotaşilor” din 17 septembrie, la Prima TV.

Zoom
Înainte: Avea plete până la fund
Foto: ARHIVA PERSONALĂ

 

loading...

Citește și

  • În fiecare an, de 1 Mai, Cristian Hrubaru îşi ia fetele (soţia şi fiica) şi merg undeva, pe malul unei ape. De obicei preferă la munte, însă anul acesta, serviciul l-a trimis la Neptun, unde a trebuit să facă relatări pentru ascultătorii radio. Dar nu s-a dat în lături nici de la distracţie.