Cristian Daminuţă s-a însurat şi va deveni tătic. Prima imagine cu el de la Starea Civilă

daminuta_starea_civila.jpg

cristian daminuta madalina
Cristian Daminuţă şi proaspăta lui soţie Mădălina au spus "da" la Starea Civilă
Foto: arhivă personală

Luna decembrie este luna cadourilor, aşa că fotbalistul Cristian Daminuţă i-a făcut o adevărat dar viitoarei sale soţii. Fostul jucător al Interului s-a cununat civil, miercuri (4 decembrie) la Primăria Timişoara. Viaţa amoroasă a mijlocaşului bate orice telenovelă. Într-un singur an el s-a căsătorit, a divorţat, s-a împăcat şi s-a separat devinitiv de femeia care i-a fost soţie doar câteva luni, Iasmina Halas, şi cu care a avut o relaţie extrem de tumultoasă.

Cristian Daminuţă are un palmares bogat la capitolul cuceriri amoroase şi mai puţin la realizări în cariera lui de fotbalist. Fostul mijlocaş de la Inter s-a liniştit pe plan sentimental după un an 2018 extrem de agitat. S-a cununat civil în ianuarie cu Iasmina Halas , dar relaţia lor nu a durat prea mult.  În aprilie 2018, după mai multe certuri şi dupa zvonuri că fotbalistul şi-ar fi înşelat soţia, cei doi s-au separat, deşi pregătirile erau aproape gata. Femeia a rămas cu inelul de logodnă, un bolid de lux, un căţel din rasa pug, mai multe bijuterii şi cadourile primite de la fotbalist, şi-a şters toate pozele cu el de pe reţelele sociale şi a revenit la numele de fată.

cristian_daminuta_sotie.jpg

cristian daminuta sotie insarcinata
Mădălina îl va face curând tătic pe Cristian Daminuţă
Foto: arhivă personală

Nici Daminuţă nu a stat să plângă, ci şi-a refăcut viaţa cu Mădălina, care îl va face şi tătic, iar miercuri şi-a oficializat-o . "Zi specială alături de soția mea", este mesajul care însoțește fotografia fotbalistului de la Starea Civilă.

Cine este Mădălina, actuala soţie a lui Cristian Daminuţă

Iubita lui Cristi Daminuță ar fi fost cea care ”i-a spart” casa lui Culiță Sterp pe când artistul era căsătorit cu celebra Carmen de la Sălciua. Între Cristi Daminuță și fosta amantă a lui Culiță Sterp povestea este una destul de veche. Mai exact, ea și Cristi Daminuță s-au iubit și pe când fotbalistul era căsătorit cu Iasmina Halas, blondina de care a divorțat după o căsnicie de câteva luni.

daminuta_si_iasmina.jpg

cristian daminuta iasmina halas
Cristian Daminuţă s-a reîmpăcat în vara lui 2018 cu fosta soţie, de care divorţase după trei luni der mariaj
Foto: arhivă personală

”Da, este adevărat, am avut o relație cu Cristian Daminuță. Timp de cinci luni, noi ne-am afișat în mod oficial. Relația noastră a fost tot timpul la vedere, nu ne-am ferit. Noi doi ne-am afișat la vedere, oficial eram iubiți. Nu am fost amantă, am fost iubita lui. Iasmina mu avea niciun drept să vorbească despre relația pe care am avut-o cu Culiță Sterp. N-are niciun drept să-mi zică spărgătoare de familii. Ea nu cunoaște situația. Eu nu am despărțit pe nimeni. Eu cu Cristian am avut o relație din aprilie până pe 29 august, când el a decis să se întoarcă la soția lui”, povestea bruneta care acum a devenit niua doamnă Daminuţă.

Loading...

Citește și

  • cristian daminuta iasmina halas

    În dragoste şi în război totul e permis! Cristian Daminuţă şi femeia care i-a fost soţie doar patru luni demonstrează că viaţa te poate aduce în faţa unor decizii pe care ulterior să le regreţi. Cei doi şi-au spus "adio" în această vară după doar patru luni de căsnicie, ca la începutul toamnei să-i regăsim din nou fericiţi împreună.

  • Bianca Jurcă, frumoasa timişoreancă ajunsă celebră pentru farmecul ei şi desele participări la prezentări de modă a ales să facă o schimbare în faţa ei. Până de curând adeptă a podiumului şi politicii, Bianca Jurcă a ales să urmeze o carieră şi mai serioasă şi să înfrunte Uniunea Europeană.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1