Cristi Mitrea, pentru prima dată la ziua fiului său. Andreea Mantea l-a invitat la petrecere

mantea.jpg

andreea mantea cristi mitrea
Andreea Mantea l-a invitat pe Cristi Mitrea la petrecerea fiului lor
Foto: captură Kanal D

La sfârșitul lunii mai, David, fiul Andreei Mantea și al luptătorului Cristi Mitrea, a împlinit trei ani, motiv pentru care micuțul s-a bucurat de o petrecere ca-n povești. În premieră, prezentatoarea "Wowbiz" l-a invitat și pe tatăl fiului ei, Cristian Mitrea, semn că au ajuns la sentimente mai bune.

"Au trecut trei ani de când am cunoscut adevărata fericire. Atunci când ziceam că sunt fericită, simțeam niște lucruri înăuntrul meu, dar de când a venit David în viața mea, de când am fost binecuvântată și mi s-a permis să-l am, iată că simt altfel și pot să spun că sunt cu adevărat fericită. (...) Am învățat foarte multe lucruri de la el, mi-a schimbat viața total, este o minune în viața mea", a povestit Andreea pentru colegii de la emisiunea "Wowbiz".

Lacrimile nu au lipsit din ochii Andreei atunci când a povestit despre momentul nașterii fiului său. "E ziua lui și mi se pare normal să fie. Au o relație normală, se înțeleg foarte bine, iar asta nu poate decât să mă bucure", a spus vedeta Kanal D despre prezența lui Cristi Mitrea la petrecere.

andreea_mantea.jpg

andreea mantea david aniversare 3 ani
Andreea Mantea şi fiul ei au o relație excelentă
Foto: arhivă personală

 

De la petrecere nu au lipsit rudele și cei mai apropiați prieteni, printre care și colegii de la Kanal D, Victor Slav, Ilinca Vandici și Simona Pătruleasa.

David este fiul Andreei Mantea cu luptătorul Cristi Mitrea, pe care aceasta l-a cunoscut la emisiunea "Burlăcița", în 2014. Chiar dacă ea s-a îndrăgostit nebunește, sentimentele nu au fost reciproce, iar acesta a părăsit-o pe când era însărcinată.

andreea_mantea_cristian_mitrea_0.jpg

andreea mantea cristi mitrea
Andreea Mantea şi Cristi Mitrea au început o relaţie după "Burlăciţa", dar s-au despărţit cu scandal
Foto: captură Antena 1
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1