Cristi Minculescu și-a înființat trupa "Bună seara, prieteni!"

12-13-vedete-2-col-minculescu.jpg

Artiștii lansează videoclipul ”Învingători”

Cristi Minculescu (59 de ani), Doru Borobeică şi Valter Popa susțin concerte sub titulatura “Bună seara, prieteni!”.

Iar acum lucrează la primul lor videoclip, “Învingători”, a cărui lansare va avea loc pe 12 noiembrie, într-un club din București: “Învingători” este “autoportretul” artiștilor, dar și manifestul tuturor celor care își găsesc zilnic forța interioară pentru ca, într-o lume în degringoladă, să lupte pentru adevăr, talent, valoare și toate acele calități care ne fac la sfârșitul vieții să ne intitulăm – “Învingători”, spun membrii trupei. Marca ”Iris” îi aparține fostului lor coleg, Nelu Dumitrescu, membru fondator al trupei de succes.

 

Loading...

Citește și

  • Victorie importantă pentru Cristi Minculescu, Doru Borobeică și Valter Popa, în războiul cu fostul lor coleg de la Iris, Nelu Dumitrescu! Săptămâna trecută, magistrații au dat o decizie executorie în procesul pentru marca Iris, iar Minculescu și trupa lui pot folosi, fără probleme, numele legendarei trupe. De cealaltă parte, reclamantul Nelu Dumitrescu a contestat decizia cu apel.

  • Nici de Crăciun, actualii membrii Iris și Cristi Minculescu, care a părăsit trupa, alături de alți doi artiști, nu au revenit la sentimente mai bune.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1