Cristi Minculescu și-a înființat trupa "Bună seara, prieteni!"

12-13-vedete-2-col-minculescu.jpg

Artiștii lansează videoclipul ”Învingători”
Cristi Minculescu, trupa buna seara prieteni, cristi minculescu iris, cristi minculescu trupa, Doru Borobeică, valter popa
de Gheorghe Chelu

Cristi Minculescu (59 de ani), Doru Borobeică şi Valter Popa susțin concerte sub titulatura “Bună seara, prieteni!”.

Iar acum lucrează la primul lor videoclip, “Învingători”, a cărui lansare va avea loc pe 12 noiembrie, într-un club din București: “Învingători” este “autoportretul” artiștilor, dar și manifestul tuturor celor care își găsesc zilnic forța interioară pentru ca, într-o lume în degringoladă, să lupte pentru adevăr, talent, valoare și toate acele calități care ne fac la sfârșitul vieții să ne intitulăm – “Învingători”, spun membrii trupei. Marca ”Iris” îi aparține fostului lor coleg, Nelu Dumitrescu, membru fondator al trupei de succes.

 

Loading...

Citește și

  • Minculescu a sărbătorit cu gașca victoria pe numele Iris

    Victorie importantă pentru Cristi Minculescu, Doru Borobeică și Valter Popa, în războiul cu fostul lor coleg de la Iris, Nelu Dumitrescu! Săptămâna trecută, magistrații au dat o decizie executorie în procesul pentru marca Iris, iar Minculescu și trupa lui pot folosi, fără probleme, numele legendarei trupe. De cealaltă parte, reclamantul Nelu Dumitrescu a contestat decizia cu apel.

  • Cristi Minculescu, din nou în război cu Nelu Dumitrescu

    Nici de Crăciun, actualii membrii Iris și Cristi Minculescu, care a părăsit trupa, alături de alți doi artiști, nu au revenit la sentimente mai bune.