Cristi Marin: ”Horia Moculescu asculta la ușă cum făceam sex cu fosta lui soție”

horia-moculescu.jpg

Horia Moculescu, urmărit de scandalurile cu fosta nevastă și la 17 ani de la divorț
foto: cinemagia.ro

Mariana Moculescu (50 de ani) și Horia Moculescu (80 de ani) au bifat o căsnicie cu năbădăi, spălându-și, nu o dată, rufele murdare în public. Deși bruneta s-a stabilit în Italia, iar Horia a rămas singur în fostul lor cămin conjugal din București, iată că femeia îi trimite și acum săgeți otrăvite.

Zilele trecute, pe un cont de Facebook a apărut un comentariu publicat cel mai probabil de Mariana, la adresa compozitorului. “Mi-am amintit acum cu Cristi Marin, cum făceam sex ca nebunii în camera mea din Brezoianu, în patul meu, în care se auzea scârțâitul arcurilor foarte tare și Horia Moculescu asculta la ușă”.

cristi-marin-moculescu.jpg

Mariana Moculescu, sex, scandal, Horia Moculescu, Cristi Marin, pozitia 69
Cristi Marin și Mariana Moculescu s-au despărțit în 2011

 

Contactat de Click!, Cristi Marin susține că Mariana ar fi postat acel comentariu, ba chiar s-a amuzat de situație. ”Păi, de mai multe ori l-am surprins pe Horia cum asculta de după ușă, în timp ce eu și fosta lui soție făceam sex”.

Mariana și Horia Moculescu s-au certat de-a lungul vremii pe te miri ce, până și pe bucata de brânză din frigider și pe hârtia igienică. Cei doi au împreună o fiică, pe Nidia, care își câștigă banii tot din muzică, cântând într-un local de noapte.

Loading...

Citește și