Cristi Hrubaru, la munca de jos pentru 53 de copii

6_baza-hrubaru-2col.jpg

Cristi Hrubaru, o vedetă cu suflet mare
Citeste tot despre: 

Este al patrulea an în care Cristi Hrubaru, împreună cu alte sute de prieteni motociclişti, fac o faptă bună pentru cei cu care soarta nu a fost prea blândă.

După ce în 2016 peste 400 de bikeri au ridicat fundaţiile a 40 de case pentru 36 de familii din Bacău, în 2017 au muncit la fundaţiile a două cvadruplexuri pentru 16 familii cu venituri mici din comuna Cumpăna, judeţul Constanţa, iar anul trecut au reabilitat casele a 9 familii nevoiaşe din acelaşi judeţ, acum, de 1 iunie, motocicliştii vor munci pentru copii. „Campania Bikers for Humanity ajunge în acest an la Tulcea.

Sâmbătă, 1 iunie, 250 de motociclişti vom reabilita cele 7 proprietăţi care alcătuiesc Complexul de tip Familial, în care locuiesc 53 de copii instituţionalizaţi. Vom reface locurile de joacă, magaziile de depozitare a alimentelor, vom monta centrale şi calorifere, vom utila bucătării şi vom reface mobilierul. La final, vom da o petrecere mare pentru copii şi le vom oferi cadouri ce provin din donaţii şi de la sponsori”, a spus Cristi. Munca nu e uşoară. Îşi aminteşte că în fiecare an a fost istovitor: „Noi când apăream acolo pe motoare, pletoşi, fioroşi, tatuaţi, oamenii se speriau la început, îşi imaginau că am venit acolo doar să ne îmbătăm. Dar după ce vedeau ce am făcut pentru ei ne îmbrăţişau cu lacrimi în ochi. Toate ediţiile sunt de povestit nepoţilor”, adaugă el.

Loading...