Cristi din Banat: ”Vă roade invidia?”. Poze cu teancuri de bani

cristi_din_banat-videoclip.jpg

cristi din banat a devenit celebru cu melodia ca o apa cristalina
Cristi din Banat, devenit cunoscut prin melodia „Ca o apă cristalină”
FOTO: Facebook

Cristi din Banat, devenit cunoscut prin melodia „Ca o apă cristalină”, vrea să se știe că are mulți bani. Și-a făcut poze cu teancuri de euro. Cum arată acum interpretul de muzică bănățeană.

Cristi din Banat revine în atenția publicului, dar nu cu o nouă melodie plină de amuzament, ci cu poze în care arată câți bani are: teancuri de euro. Nu spune cum i-a obținut, dar din postările sale de pe Facebook se înțelege că el are o afacere, dar și multe invitații să cânte.

bani_cristi_din_banat.jpg

bani-cristi din banat.jpg
Cristi din Banat, poze cu teancuri de euro. ”Vă roade invidia?”
FOTO: Facebook

cristi_din_bacant_ingropat_in_euro2.jpg

cristi din banat s-a ingropat in bancnote de euro
Cristi din Banat revine în atenția publicului, dar nu cu o nouă melodie plină de amuzament, ci cu poze în care arată câți bani are: teancuri de euro
FOTO: Facebook

Cine este Cristi din Banat

Cristi din Banat are 36 de ani, s-a născut la Timișoara și locuiește de mai mulți ani în Spania, unde cânta românilor.

Mircea Badea, realizatorul emisiunii ”În gura presei”, de la Antena 3 l-a făcut celebru pe interpretul de muzică bănățeană. Mircea Badea a comentat îndelung vidoclipul la piesa „Ca o apă cristalină”, iar peste un milion de telespectatori s-a uitat să vadă minunea. Cristi din Banat a cântat în apă, în Spania, în timp de era înconjurat cu petale de trandafiri roșii. Videoclipul a devenit viral pe Internet. Contratenorul Cezar Ouatu l-a imitat cu succes la emisiunea ”te cunosc de undeva”, de la Antena 1.

Brusc, popularitatea lui Cristi din Banat a crescut, a fost invitat pe la televiziuni, ba și-a adus și mama ca să povestească ce băiat bun are.

Cristi din Banat și-a schimbat look-ul

Cristi din Banat și-a postat poze în pielea goală, acoperit de spumă, apoi și-a pus botox în buze și a anunțat că nu poate să sugă decât cu paiul.

cristi_din_banat_fardat.jpg

cristi din banat si-a schimbat look-ul
Cristi din Banat și-a schimbat look-ul
FOTO: Facebook

Devenit vedetă, și pentru orientarea sa sexuală afirmată deschis, Cristi a ales să își îmbunătățească aspectul. După ce și-a pierdut părul a purtat pentru o vreme peruci blonde, apoi a renunțat. În vară a pus pe Youtube un nou videoclip, pentru ”dușmanii săi”.

Loading...