Cristi din Banat, fotografiat de fostul iubit în ipostaze XXX FOTO VIDEO

cristi_banat.1.jpg

cristi din banat poze sexy nud
Cristi din Banat s-a lăsat fotografiat în ipostaze sexy de către un fost iubit
Foto: gazetamondena.ro

Devenit celebru cu melodia "Ca o apă cristalină", cântărețul Cristi din Banat a avut parte de o surpriză neplăcută din partea unui fost iubit, care s-a răzbunat pe el.

Site-ul gazetamondena.ro a publicat duminică câteva imagini deloc măgulitoare la adresa lui Cristi din Banat, artistul devenit cunoscut datorită melodiei "Ca o apă cristalină", care se bucură de un videoclip foarte sugestiv.

Cristi din Banat, cu fesele la vedere

cristi_banat_3.jpg

cristi din banat poze sexy nud
Lui Cristi din Banat îi place să fie pozat în chiloți tanga
Foto: gazetamondena.ro

 

Cristi din Banat și-a recunoscut orientarea sexuală încă de la vârsta de 16 ani, când a anunțat-o pe mama sa că este homosexual. Inițial, femeia a fost șocată, dar s-a împăcat repede cu ideea. "Da, sunt gay! Care e problema? Muncesc, am viața mea! Sunt cu cineva în Spania. În România, persoanele gay sunt condamnate, in străinătate n-are nimeni nici o problemă. Iubitul meu e mai mic decât mine cu şapte ani. Nu pot să zic că îl iubesc, mie îmi plac bărbații mai în vârstă", a declarat acesta în emisiunea "La Măruţă", de la Pro TV.

Cine este Cristi din Banat

cristi din banat poze sexy nud

 

Cristi din Banat este originar din Lovrin, un sat de lângă Timişoara şi a plecat din România de opt ani. În Spania, el cântă pentru diaspora și are o mică afacere. "Eram cuminte ca o fetiţă.  Nu-mi plăceau circul şi scandalul. Tatăl meu a murit când eu aveam 11 ani. Am rămas cu mama. Aveam 3 hectare de pământ moştenire de la tată şi a trebuit să mergem toţi să lucrăm. Mama era operată de rinichi. Acum e cu mine în Spania", i-a povestit el lui Cătălin Măruță.

Videoclipul piesei "Ca o apă cristalină", subiect de parodie

Videoclipul piesei "Ca o apă cristalină", în care Cristi din Banat aruncă cu petale de flori în mare și se mișcă foarte lasciv, a fost ridiculizat pe Internet, devenind astfel unul dintre cel mai comentate subiecte din 2014. Mihai Bendeac a realizat și el o parodie, îmbrăcat cu fes și geacă de iarnă, spre entuziasmul fanilor lui.

cristi din banat poze sexy nud

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1