Cristi Chivu, cea mai frumoasă dedicație de dragoste, pentru soția sa, Adelina

adelina_cristib_chivu.jpg

cristi chivu adelina
Cristi Chivu și Adelina trăiesc clipe de neuitat în vacanță, în Maldive
Foto: arhivă personală

După nouă ani de căsnicie, Cristi Chivu și Adelina (Elisei) încă se iubesc ca în prima zi. Cei doi soți petrec clipe de neuitat în Insulele Maldive, iar fostul fotbalist nu uită să-și arate afecțiunea față de soția sa.

Cristi și Adelina Chivu se numără printre vedetele care au ales să-și petreacă începutul anului nou în destinații de vacanță exotice. Amândoi se răsfață în Insulele Maldive, unde se bucură unul de călălalt, dar și de toate distracțiile puse la dispoziție de insule.

Din momentele frumoase nu pot, însă lipsi gesturile de iubire atunci când îți faci vacanța în doi. Cristi Chivu i-a transmis soției o declarație de dragoste specială, în care i-a arătat, cât de mult o iubește, mimând o inimioară cu mâinile.

26241745_1794053180627105_49064796_n.png

cristi chivu adelina
Cristi Chivu nu ratează nicio ocazie să-i arate soției cât de mult o iubește
Foto: Instagram

Fostul fotbalist a cunoscut-o pe Adelina Elisei pe când aceasta era știristă la Antena 1. Cei doi s-au îndrăgostit, au avut la început o relație discretă, dar apoi au decis să facă pasul cel mare și s-au căsătorit. Ei au împreună două fetițe, Natalia (opt ani) și anastasia (șase ani), care le fac cotidianul mai fericit.

Loading...

Citește și

  • adela popescu

    Mai multe vedete autohtone și-au început noul an în stil mare! După un sezon plin de spectacole sau alte evenimente, vedetele se răsfață în vacanțe exotice de lux, în locații care te seduc numai privindu-le în fotografii.

  • adelina chivu medic estetician trasaturi schimbate

    Aproape zece ani au trecut de când Adelina Chivu, fostă Elisei, s-a retras din televiziune şi a lăsat pe altcineva să prezinte ştirile sportive în locul ei la Antena 1. În tot acest timp, prezentatoarea a devenit soţia fotbalistului Cristi Chivu (36 de ani) şi i-a dăruit două fetiţe superbe. Cei doi soţi locuiesc de ani buni la Milano, dar au stat o bună perioadă şi în ţară. Prietenii îi văd rar, iar la evenimente mondene abia calcă. Ultima lor apariţie împreună, a fost în Italia şi ne-a adus în faţă o Adelina complet nouă, uşor modelată în cabinetul medicului estetician.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1