Cristi Bozgan, prezentatorul de la Ferma, «băiat rău» și în viața reală! Uite cum l-am surprins în oraș

cristi-bozgan-1.jpg

Cristi Bozgan, atitudine de „băiat rău” și în viața reală!
Foto: Blitz / Mihai Ionescu

Dacă ați fi crezut că juca doar un rol de „bad boy” la Ferma, v-ați înșelat. Cristi Bozgan, coprezentatorul Mihaelei Rădulescu, este la fel de serios și șarmant și în viața reală, chiar și când merge la cumpărături.

Fotoreporterii Click! l-au surprins pe acesta în oraș, în „vizită” la un hypermarket din Capitală, unde a putut să „defileze” în voie și să își arate look-ul de cuceritor. Geaca de piele închisă la culoare și ochelarii de soare sunt din totdeauna rețeta perfectă pentru „hoții de inimi” și iată că nu se aplică doar în filme, ci și în realitate.

Bineînțeles, trebuie să știi și cum să porți aceste articole vestimentare, iar Cristi Bozgan are atitudinea perfectă care merge mână în mână cu outfitul ales. Am putea spune chiar că prezentatorul tv se aseamănă, din punctul de vedere al comportamentului său mai „dur”, cu personajul de film „Terminatorul”, acest rol potrivindu-i-se de minune.

bp9h4244.jpg

Cristian Bozgan, fotografiat în oraș
Foto: Blitz / Mihai Ionescu

Cine este Cristian Bozgan

Cristian Bozgan a stat până acum ceva vreme departe de lumina reflectoarelor. Are o experiență militară extinsă, potrivită cu atitudinea sa, în varii sisteme din România și străinătate, și este specializat în tehnici de supraviețuire în condiții extreme. Știe toate strategiile pentru a supraviețui în orice mediu, inclusiv păduri. De asemenea, Cristian este un lider în adevăratul sens al cuvântului, poate da sfaturi pertinente, să învețe și să motiveze oamenii atunci când au nevoie.

bp9h4248.jpg

Foto: Blitz / Mihai Ionescu

„Toată viața m-am antrenat cu persoane puternice și am învățat sute de oameni despre tehnicile de supraviețuire în condiții extreme. Să lucrezi cu diverse tipologii de oameni și personalități diferite este întotdeauna o provocare, mai ales în condițiile grele de iarnă. Le voi fi mentor și, printre altele, o să fiu cu ochii pe ei, le voi da sarcinile și mă voi asigura că nu vor uita niciodată această aventura...sau pe mine!”, a declarat Cristian Bozgan despre rolul său în Ferma, atunci când a acceptat provocarea de a prezenta emisiunea.

cristi-bozgan.jpg

Foto: Blitz / Mihai Ionescu

De asemenea, Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan sunt cunoștințe vechi și buni prieteni de familie. Fratele Mihaelei Rădulescu și cumnata vedetei sunt nașii de cununie ai lui Cristian Bozgan, așadar există chiar o legătură de rudenie între ei. Cristian este căsătorit cu Elena Bozgan, iar nunta lor a fost una specială, cu tematică medievală.

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • nunta cristian bozgan elena

    Ferma - Un nou început de la Pro Tv i-a adus notorietatea lui Cristian Bozgan, pentru prima dată în rol de prezentator al unui show tv. Partenerul Mihaelei Rădulescu a primit sprijin de la însăși diva de la Monaco și pentru că cei doi sunt cunoștințe vechi, dar și buni prieteni de familie. Click! a aflat că fratele Mihaelei Rădulescu și cumnata vedetei sunt nașii de cununie ai lui Cristian Bozgan, așadar există chiar o legătură de rudenie între ei.

  • mihaela radulescu cristian bozgan

    Mihaela Rădulescu, noua prezentatoare a reality-show-ului „Ferma” (Pro TV), și colegul ei, Cristian Bozgan, sunt cunoștințe vechi. Încă din prima emisiune a sezonului nou de la „Ferma”, pe 29 ianuarie, Cristian Bozgan şi-a intrat în rolul de mentor al concurenţilor. Click! a aflat direct de la partenerul de filmare al Mihaelei Rădulescu ce părere are despre divă și de cât timp sunt prieteni.