Cristi Borcea se roagă de Alina Vidican să nu divorţeze

alina_borcea_george.jpg

George, băieţelul de 3 ani al Alinei şi al lui Cristi, abia aştepta să-şi vadă tatăl
foto: Blitz

Lucrurile se complică din ce în ce mai mult în cazul amantlâcului din familia Borcea. Cu musca pe căciulă după ce a călcat strâmb cu Valentina Pelinel, pe care a şi lăsat-o gravidă, Cristi nu mai ştie ce să facă să o convingă pe Alina, nevasta lui cu care are un băiat şi o fată, să nu divorţeze.

Click! vă prezintă în exclusivitate amănunte incredibile de la întâlnirea dintre cei doi soţi, care a avut loc la Penitenciarul Jilava, acolo unde este închis omul de afaceri. În urmă cu patru zile, Click! a anunţat că Alina Borcea (32 de ani)  este decisă să pună capăt mariajului cu Cristi (46 de ani), după ce s-a aflat că acesta îi face un copil amantei, Valentina Pelinel (35 de ani). Lucrurile au fost confirmate, deşi nu neapărat la nivel declarativ, chiar de doamna Borcea. 

Băieţelul a plâns în hohote în faţa tatălui

 

„Deocamdată suntem soţ şi soţie, lucrurile le vom rezolva la timpul lor”, a spus, enigmatică Alina, în timp ce se pregătea să intre la Penitenciarul Jilava, acolo unde l-a vizitat pe fostul şef dinamovist. Dovada iminentului divorţ a venit însă rapid: Alina nu mai poartă verigheta şi nici inelul de logodnă primit de la Cristi. Nevasta lui Borcea, însoţită de fiul cel mare, George, a stat aproximativ două ore în vizită la închisoare, unde, printre altele, a discutat şi despre separarea oficială. 

Potrivit unor surse demne de încredere, Borcea a insistat minute în şir să o calmeze pe Alina, să o determine să nu ia o decizie la supărare. „El a rugat-o de câteva ori pe soţie să nu facă nici o mişcare necalculată, la nervi sau sub influenţa stresului din ultima perioadă. Este clar că el nu vrea să divorţeze de Alina, şi-ar dori ca ea să accepte situaţia, să rămână măritată cu el şi să nu fie deranjată de prezenţa Valentinei în viaţa lui”, ne-a povestit un apropiat. Mai mult decât atât, Borcea i-a exemplificat Alinei cât de mult ţine în continuare la ea, spunându-i că amanta i-a cerut să nu o mai primească pe nevastă la vizită la închisoare, dar că el a nesocotit dorinţa Valentinei, pentru că nu poate să trăiască fără să o ştie pe Alina aproape de el. 

”Este foarte greu de fiecare dată când plecăm de aici”, ne-a declarat Alina Borcea la ieşirea din Penitenciarul Jilava. Declaraţia soţiei lui Borcea ascunde însă un episod extrem de trist şi dureros pentru un părinte. Lui George Alexandru, băiatul de trei ani, îi lipseşte extrem de mult tatăl şi, în momentul în care a trebuit să plece de la vizită, a făcut o criză de plâns. Cu greu au reuşit cei prezenţi să-l ia din braţele lui Borcea şi să-l convingă că va putea reveni să-şi vadă părintele.

Pelinel, cine ţi-a făcut cadou geanta?

Duminică (14 frebruarie), de Ziua Îndrăgostiţilor, Valentina Pelinel a petrecut singură, acasă, departe de tatăl copilului pe care-l poartă în pântece. Ea s-a consolat însă cu admiratorii de pe Facebook, peste 300.000 la număr. La fel de singură a fost şi pe 10 februarie, când în calendarul ortodox se serbează Sfânta Valentina. Ea a primit un tort în formă de inimă şi o geantă roşie ca focul. Să le fi trimis iubitul din puşcărie? Cristi Borcea s-a combinat cu Valentina Pelinel în urmă cu mai bine de cinci ani, pe vremea când blonda era căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu. Fostul manechin s-a lăudat în decembrie că va fi mamă, fără a preciza concret numele tatălui copilului. A fost însă dată de gol de Gigi Becali, naşul de cununie al lui Cristi Borcea, latifundiarul din Pipera fiind şi cel care a dezvăluit că sarcina Valentinei a venit în urma unei inseminări artificiale. Pelinel va avea un băiat cu Borcea.

 

Loading...

Citește și

  • Dacă cineva avea impresia că lucrurile s-au liniştit în triunghiul amoros Alina Borcea – Cristi Borcea - Valentina Pelinel, se înşală amarnic. Mai mult decât atât, situaţia devine din ce în ce mai complicată, după ce Alina, soţia fostului şef dinamovist, pare decisă să divorţeze, la nici cinci ani de la căsătorie. Motivul e lesne de înţeles: relaţia lui Borcea cu Valentina Pelinel, cea care aşteaptă acum un copil.

  • Alina Vidican (32 de ani) a fost vreme de ani buni amanta lui Cristi Borcea (46 de ani). Nu singura amantă, ci una dintre ele. A reușit să-l facă pe Borcea să se despartă de prima soție, Mihaela Borcea, s-a măritat cu el și a făcut 2 copii. Al doilea, conceput în timp ce Borcea era în pușcărie. Acum, sătulă de infidelităţile celui care îi jura iubire veşnică în urmă cu aproape 5 ani, Alina Borcea este mai hotărâtă ca oricând să divorţeze.

  • alina borcea vizita

    Ultimele zile au fost furtunoase pentru Alina Borcea! Soţia afaceristului a decis că e timpul să divorţeze de omul cu care s-a măritat în 2011 şi a făcut primele demersuri în acest sens: a vorbit cu avocatul, a stabilit ce e de făcut, iar sâmbătă (13 februarie) mers în vizită la Cristi Borcea fără verighetă!

  • Trebuie să ajungă la toţi. Cristi Borcea e mai strâns la pungă de când a ajuns la puşcărie, iar copiii i se înmulţesc de la un an la altul. Pentru că i-a dat deja un apartament scump, fostul boss dinamovist cere acum judecătorilor să-i mai taie din pensia fiicei fostei sale amante, avocata Simona Dana Voiculescu. Mai ales că, din vară, numărul moştenitorilor săi ar ajunge la şapte, adică un nou copil de întreţinut.