Crinei Abrudan îi este dor de televiziune

crina_abrudan.jpg

crina abrudan
Crina Abrudan
Foto: arhivă personală

A devenit cunoscută datorită profesiei sale de știristă, însă în 2014 a decis să renunțe la job-ul de la Antena 1, unde prezenta buletinul sportiv, și să se dedice mai mult familiei. Crina Abrudan (39 de ani) ne-a mărturisit însă că tânjește după aparițiile tv pe care le avea zilnic, așa că își dorește o revenire în forță.

“Nu am momentan proiecte de lucru, dar dacă aș primi o ofertă în televiziune aș accepta”, a spus Crina pentru Click! De asemenea, vedeta ne-a mai mărturisit că toate zvonurile care au apărut cu privire la faptul că ar fi exagerat cu slăbitul sunt total false.

22554761_1490975864322355_7129268444811327638_n.jpg

Crina Abrudan, televiziune, stiri sportive, Antena 1, afaceri, Gabi Popescu, familie, loc de joaca, revenire
Crina Abrudan este slabă și sexy fără să țină dietă
foto: arhivă personală

“Toată lumea mă întreabă dacă am slăbit, nu este adevărat nimic din ce se aude. Totul a apărut de la un articol eronat. Sunt la fel ca și înainte, am 1,70 înălțime, nu țin dietă, nu am mers niciodată la sală. Mănânc ce vreau, nu am restricții alimentare, semăn cu tatăl meu în ceea ce privește aspectul fizic și mă consider o femeie norocoasă”, a declarat, pentru Click!, Crina Abrudan. Blondina se consideră însă realizată în amor și în afaceri. În vară s-a căsătorit cu fostul fotbalist Gabi Popescu, după aproape 10 ani de relație, și tot anul acesta și-a deschis un loc de joacă, “Lana’s Playground”, chiar în complexul rezidențial în care locuiește.

gabi_si_crina.jpg

gabi popescu crina abrudan cununie civila
Crina Abrudan şi Gabi Popescu s-au cununat civil pe 6 iulie
foto: arhiva personală
Loading...

Citește și

  • crina abrudan

    Mai bine de trei ani s-au scurs de când Crina Abrudan, frumoasa prezentatoare a ştirilor sportive de la Antena 1, a renunţat la televiziune şi nici nu a mai bătut palma cu alte trusturi de presă. Prezentatoarea şi-a cumpărat un apartament într-un complex rezidenţial de lângă Bucureşti şi după ce a văzut că i-a ieşit bine partea de design interior, şi-a încercat norocul şi în afaceri.