Crina Matei va bate drumul stomatologului timp de un an! Ce probleme are actriţa

crina.jpg

crina matei dantura zambet
Crina Matei este actriţă şi prezintă evenimente
Foto: arhivă personală

Cabinetul stomatologului este probabil coşmarul oricărui pacient cu probleme dentare, dar nu şi al Crinei Matei. Actriţa a început să se ocupe serios de zâmbetul ei, aşa că medicul i-a făcut program săptămânal, un an de acum înainte. În paralel cu scena de teatru, blonda are grijă şi de ea, acest lucru fiind necesar pentru numeroasele contracte de imagine pe care le are.

Crina Matei  (46 de ani) a început un amplu program la medicul stomatolog de care trebuie să se ţină neapărat, pentru ca dantura ei să nu aibă de suferit. Actriţa a mărturisit că îşi rezolvă acum mici plombe, pe care nu le-a mai schimbat de când mergea la cabinetul şcolii. În plus, în meseria ei, fiind tot timpul în lumina reflectoarelor, pe scenă la teatru, Crina trebuie să acorde o atenţie sporită imaginii.

crina_stomatolog.jpg

crina matei dantura zambet
Actriţa şi dr. Ionuţ Leahu, medicul stomatolog care a convins-o să-şi repare dantura
Foto: arhivă personală

"Am început cu o consultaţie în urma căreia, medicul mi-a făcut un plan de tratament pentru un an. Acum îmi tratez mici carii apărute, schimb plombe, fac albire, detartraj profesional şi debridare gingivală, adică acel proces prin care se înlătură placa bacteriană din şanţul gingival. Pe viitor voi suferi şi o grefă de gingie, ca să nu se ajungă la paradontoză, dar asta este o altă poveste", a povestit Crina Matei. 

Întreg planul de tratament la care Crina va fi supusă se întinde pe o perioadă de un an, timp în care actriţa va ajunge la un zâmbet ca al unei vedete de la Hollywood.  

Pe lângă teatru, Crina Matei cântă şi prezintă evenimente, dar este şi protagonista unor contracte de imagine, care o ajută să-şi rotunjească veniturile. 

 

loading...
Loading...

Citește și