Crina Matei, revenire spectaculoasă în muzică

crina_matei_portret.jpg

crina matei sexy silueta videoclip
Crina Matei a iubit mereu muzica de petrecere, așa că revenirea pe scenă cu un astfel de proiect era așteptată
foto: arhiva personală
Citeste tot despre: 

Îndrăgostită de viața Bucureștiului de altădată, Crina Matei revine în atenția fanilor cu un nou proiect muzical. Artista reia șlagăre din repertoriul Mariei Tănase sau din folclor și le interpretează reorchestrate de noii săi colegi de scenă, trupa Sigur că DA și acordeonistul Emil Ciobanu. Luni dimineață actrița și solista a prezentat primul rod al acestei colaborări: videoclipul „Ia uite-o, zău”.

Imagini dintr-un București interbelic animate de glasul actriței Crina Matei și de versuri care trezesc nostalgii celor mai în vârstă și curiozitatea celor mai tineri. Acestea sunt ingredientele celui mai recent videolcip muzical lansat de artistă ca mărturie a unei colaborări inedite, cu acordeonistul Emil Ciobanu și cu trupa Sigur că DA (formată din Radu Cartianu, Marius Costache, Adrian Sebe și Marius Barbu). În clip apar și alți colegi de scenă de-ai Crinei, actorul Andrei Dogaru, colegul Crinei de la Teatrul „Stela Popescu”, precum și Bogdan Chenciu, și Dragoș Dumitru.

Crina Matei: «C-așa-i femeia frumoasă, te iubește-apoi te lasă»

 

„Nene, dacă îți sunt dragă, împrumută-te la bancă / Și ia-mi rochie de tafta, papucei de catifea, of, of / Să mă plimb prin mahala, să mă vadă maică-ta. / Cine mă vede, cine mă-ntreabă, «A cui ești fetițo, dragă? / «A lui cu mustața neagră, de s-a-nprumutat la bancă, of, of / Mi-a luat rochie de tafta, papucei de catifea, nene». / Eu cu tine, râd, vorbesc și tu crezi că te iubesc / Eu cu tine râd și beau și tu crezi c-am să te iau, of, of / C-așa-i femeia frumoasă, te iubește-apoi te lasă”, iată versurile melodiei care cucerește de la primele acorduri.

Crina Matei: «Am filmat în condiții de pandemie»

crina_matei_pantofi.jpg

crina matei sexy silueta videoclip
La 50 de ani, Crina Matei are o siluetă de invidiat chiar și de adolescente
foto: arhiva personală

 

„Am început anul cu dorința de a ne adapta, de a nu cădea în tot felul de stări. Nu ne pierdem nici buna dispoziție, nici speranța”, a mărturisit Crina Matei pentru matinalul de la Antena 1, acolo unde și-a lansat în premieră noul proiect artistic. „Am filmat în condiții de pandemie”, a mai spus artista despre realizarea videoclipului.

În aceeași formulă, Crina Matei a mai înregistrat și cântecul „În gară la Leordeni”, un alt șlagăr reorchestrat, cunoscut de melomani din altă interpretare celebră, a lui Benone Sinulescu.

 

 

crina_matei_-_videoclip.jpg

acordeonistul Emil Ciobanu trupa Sigur ca DA
Acordeonistul Emil Ciobanu și trupa Sigur că DA, noii colegi de scenă ai Crinei Matei
foto: arhiva personală

 

Citește și

Crina Matei, despre viaţă: "În fiecare zi duc lupta asta cu mine"

Crina Matei a făcut show sexy la Mamaia, pe skijet

Unde o răsfață Smiley pe Gina

Totul despre Mara Oprea, eroina din serialul "Adela". A fost eleva Alinei Sorescu când avea 10 anișori

Cristi Borcea și-a recunoscut operațiile estetice: "Am câte puțin din toate"

Adela Popescu, primele poze cu burtica de gravidă! Fotografii din vacanța exotică în Maldive

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1