Crina Abrudan şi-a arătat picioarele interminabile printr-o rochie transparentă

crina_2.jpg

crina abrudan premiera film octav marcel iures covor rosu
Vedeta tv a fost foarte elegantă la premiera filmului "Octav"
Foto: Dorin Constanda

"Octav", cel mai aşteptat film românesc al anului, a avut premiera de gală miercuri seară, eveniment la care s-a strâns toată crema showbiz-ului autohton. Pe lângă actorul Marcel Iureş, care interpretează rolul principal, şi echipa lui, o serie de vedete de televiziune au ţinut să vadă pelicula înaintea tuturor. Fosta ştiristă de la Antena 1, Crina Abrudan, a apărut pe covorul roşu ca pe podiumul de modă.

Miercuri seara, la Sala Palatului, vedetele noastre au avut un nou motiv de a-şi etala ţinutele de gală. Pe covorul roşu s-au perindat actorii peliculei "Octav", dar şi personaje care nu activează în domeniul cinematografiei. Fosta prezentatoare tv, Crina Abrudan, nu a ratat evenimentul, fiind în ultima vreme foarte prezentă la întâlnirile din lumea mondenă. Cu o seară înainte, blonda nu a ratat Media Music Awards, fiind invitată să acorde un trofeu, a urcat pe scenă şi a uimit întreaga asistenţă cu ţinuta ei. A purtat doar o cămaşă şi un ham pe post de fustă. Miercuri seară, pe covorul roşu, Crina a schimbat registrul în ton cu evenimentul şi a optat pentru o piesă vestimentară, semnată Marie Ollie, designerul care a îmbrăcat-o şi la cununia civilă din urmă cu doar câteva lui cu Gabi Popescu.

crina.jpg

crina abrudan rochie marie ollie
Crina a purtat o rochie tranparentă prin care şi-a pus în valoare picioarele lungi
Foto: arhivă personală

Vedeta a strălucit în lumina reflectoarelor cu rochia ei transparentă pe sub care se zărea corsetul sexy, dar şi picioarele lungi, demne de o defilare pe podiumul de modă.   

Filmul va avea lansarea oficială în cinematografe vineri (6 octombrie).

Loading...

Citește și

 • crina abrudan rochie de mireasa gala lahav

  A fost o noapte pe care Crina Abrundan, Gabi Popescu, naşi şi invitaţii lor şi-o vor aminti mult timp de acum încolo. Fosta ştiristă de la Antena 1 s-a căsătorit şi a petrecut până în zori la un local pe malul Lacului Snagov în compania a peste 130 de prieteni, rude şi apropiaţi. Cei doi miri s-au bucurat de un tort cu patru etaje decorat cu flori naturale.

 • crina abrudan

  Mai bine de trei ani s-au scurs de când Crina Abrudan, frumoasa prezentatoare a ştirilor sportive de la Antena 1, a renunţat la televiziune şi nici nu a mai bătut palma cu alte trusturi de presă. Prezentatoarea şi-a cumpărat un apartament într-un complex rezidenţial de lângă Bucureşti şi după ce a văzut că i-a ieşit bine partea de design interior, şi-a încercat norocul şi în afaceri.

 • crina abrudan

  Crina Abrudan s-a cununat civil după 9 ani de relaţie cu fostul fotbalist Gabi Popescu, joi, 6 iulie. Ceremonia a avut loc la Starea Civilă de la Sectorul 3.

 • crina abrudan dieta costum de baie

  E gurmandă şi nu îi este frică să o recunoască! Crina Abrudan şi-a făcut prietenii de multe ori să saliveze cu imaginile pe care le publică de pe la diferitele restaurate. Şi-a pus multe femei în cap, căci în ciuda porţiilor generoase pe care le comandă şi le şi savurează, nu pune un gram pe ea. Deşi aţi fi tentaţi să credeţi că fosta vedetă Antena 1 se "pedepseşte" pentru răsfăţul culinar cu câteva ore la sală, în fapt Crina nu face nimic pentru silueta ei.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1